[RIJEKA] Zamrznite masne naslage i pohvalite se super rezultatima! Natural Body and Soul nudi kriolipoliza paket- 4 sonde cryo shape na željene zone u jednom dolasku, samo 999 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KRIOLIPOLIZA - smrzavanje masnih stanica zamjena za kiruršku liposukciju - najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva! Kupon se može iskoristiti do 10.05.2021.

Kriolipoliza je prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva  jedina alternativa kirurškoj liposukciji. 

To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate .

Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.  


Tretmani kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni,  bezbolni, sigurni i učinkoviti. 

Dokazano je da naše masne stanice  najbrže reagiraju na hladnoću pa zahvaljujući "smrzavanju" dolazi do procesa apoptoze ili odumiranja  masnih stanica. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. 


Proces izlučivanja je  postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog  sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.  


Zašto je Kriolipoliza svjetski estetski hit? - jer je najprirodnija metoda, potpuno bezopasna  bezbolna:

- nezavisne ankete kažu da je ovo metoda sa najvećim postotkom zadovoljnih klijenata (70-90 %) 

- obujam se nastavlja smanjivati i nakon odrađenih tretmana 

- najtrajnije se zadržavaju postignuti rezultati do 2 godine se na smrznutom mjestu masne stanice ne stvaraju

- višak masnog tkiva se ne vraća ako se osoba umjereno ponovo udeblja - velika prednost tretmana je što se pored smanivanja obujma tkivo i učvrsćuje.