Odlični tretman za Vaše lice uz trenutni blistavi efekt u Rijeci! Mikrodermoabrazija uz ampulu hyalurona ili C vitamina u Natural Body and Soul za samo 99 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sačuvajte zdravlje i ljepotu svog lica, te očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj! Uz Natural Body and Soul u Rijeci uz 50% popusta! Kupon vrijedi do 10.05.2021.!

Cijena uključuje: 

1 tretman mikrodermoabrazije lica i vrata + ampulu c vitamina ili hyalurona za trenutni blistavi efekt!

Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 051 587 223

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!