PodržimoNaše

RIJEKA - Bez njege kose nema dobrog izgleda! Jeste li već čuli za PELIKURU? Inovativno iskustvo usavršene i personalizirane njege kose – isprobajte PELIKURU + fen frizuru za 90 kuna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Frizerski salon Line Coiffure Vam predstavlja jedinstveno iskustvo usavršene i personalizirane njege kose. Odlazak frizeru i briga za kosu dobili su novu dimenziju i puninu usluge. Naš pristup je inovativan, inspiriran funkcionalnom ljepotom prirode! Krenimo na putovanje po mjeri do krajnjeg izgleda u samo 4 koraka! Vrijeme je za PELIKURU!

Usluga PELIKURE, odnosno njega te brige o vašoj kosi počinje razgovorom u kojem frizerke  vode računa što Vi želite i kakve osobine želite da Vaša kosa ima.

Slijedi pranje kose propisanim šamponom kako bi se uklonile nečistoće i stvorila optimalna podloga za njegu. Nakon toga, prema vašoj kosi i njezinim karakteristika slaže se tretman koji će ju nahraniti i učiniti da zbilja po završetku tretmana imate kosu kao s reklame.

Nakon pripreme, slijedi usavršavanje odnosno biranje razine njege što frizer prilagođava Vašim potrebama. 

Ugodite si jednom od 3 raskošne razine njege;

1. Ugasite žeđ suhe kose – prirodna podudarnost - ALOE
2.  Zaboravite na nezasićenu boju i boju koja blijedi – prirodna podudarnost -  ORHIDEJA
3.  Priuštite obješenoj kosi dugotrajan volumen – prirodna podudarnost – PAMUK
 
Nakon što Vam je pružena prilagođena, usavršena kombinacija njege, frizer će izolirati vlasi kose kako bi se postigao dugotrajni sjajni završni izgled. Ovaj temeljni sloj uključuje „koktel njege“ te opuštajuća masaža tjemena i vrata koja se spušta sve do Vaših ruku.

Usluga PELIKURE završava profesionalnim feniranjem uz primjenu odgovoarajućih styling proizvoda.

Najava 3 unaprijed na 051/410-942, 051/410-942, 051/410-942, 051/410-942