[NOVO] Najsunčaniji otok ovog SVIBNJA Vaša je oaza bez stresa - HVAR! Vrhunski Camp Kopito očekuje Vas uz 2, 3 ili 7 noćenja za 3 ili 5 osoba + košarica domaćih proizvoda već od samo 699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neoponovljivi predah od svega, u miru i okruženi netaknutom prirodom... Proljetni predah kojem ćete se vraćati! Iskoristivost kupona od 29.04. do 06.06.2021.!

KAMP KOPITO

Sadržaji uključuju parcele sa priključcima za struju i vodu, novouređeni sanitarni čvor, te bazen sa ležaljkama. U sklopu kampa nalazi se i roštilj sa stolovima i klupama, te mali bar sa osvježavajućim napitcima. U ponudi se nalaze domaća vina, extra djevičansko maslinovo ulje i ostali domaći proizvodi dobiveni na imanju.

Dodatna pogodnost: za 2 i 3 noćenja goste očekuje poklon dobrodošlice sa OPG-a ROIĆ (vino,maslinovo ulje,rakija), a 7 noćenja poklon dobrodošlice i riblja večera!

SMJEŠTAJ
Kamp je podijeljen u smještajne zone, predviđene za goste koji dolaze sa kamperima, kamp prikolicama (karavanima) PARCELE i za goste koji dolaze sa šatorima KAMPING MJESTA.

• Mobilne kuće: površine 32 metara kvadratna sa natkritom terasom. Kuće se sastoje od dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom, druga sa dva odvojena kreveta), dvije kupaonice, potpuno opremljenom kuhinjom te dnevnom sobom. Kuće su u potpunosti klimatizirane.


U središtu kampa nalazi se bazen sa slatkom vodom (cca 40m3) sa ležaljkama i prostorom za sunčanje i sjedenje.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na tel 099/733 0976; 099/332 3926 ili campkopito@gmail.com te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

SANITARNI OBJEKTI
Dva sanitarna čvora u kampu se nalaze u blizini mjesta za kampiranje. Uređeni  su i funkcionalno opremljeni za potrebe osobne higijene, te pranje rublja i posuđa.
Opremljenost:  tuševi s toplom vodom, umivaonici s toplom vodom,  WC. U sklopu sanitarnog objekta nalaze se i prostor za ručno  i strojno rublja, pranje posuđa i kemijski WC.

LOKACIJA
Smješten je uz glavnu prometnicu Stari Grad (trajekt) – Hvar, na samom ulazu u grad Hvar  (udaljenost od centra grada 0,9 kilometara). 

Kamp je izgrađen u obiteljskom masliniku, starom više od 100 godina, te pruža spoj autohtonog okruženja sa komforom, potrebnim za ugodan odmor. Iz samog kampa pruža se predivan pogled na hvarske Paklinske otoke, otok Korčulu, Vis i Sušac. Prekrasna plaža Pokonji dol nalazi se 350 metara od kampa i do nje se dolazi ugodnom šetnjom kroz šumicu.