Osposobljavanje za vozača B kategorije u Autoškoli Rubikon na 2 lokacije u Zagrebu za SAMO 4590 kuna + POKLON / liječnički pregled za prvih 300 kupaca! Karticama do 6 rata!

180 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

RUBIKON 4 - Savska cesta 19 (na uglu Savske/Vodnikove), poligon Borongaj / RUBIKON 5 - Avenija Dubrovnik 10 (kod Avenue Malla), poligon Prisavlje! Prvih 300 kupaca Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Kupon vrijedi do 01.07.2021.

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za onu lokaciju koja je u tom trenutku slobodna za prijem!

Kupon se može iskoristiti do 01.07.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Predavanja iz PSP-a (prometnih i sigurnosnih pravila) počinju svakog utorka u mjesecu i traju dva tjedna (10 radnih dana) nakon čega možete pristupiti polaganju ispita iz PPSP-a. Kroz dva tjedna predavanja možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine. Za točno vrijeme predavanja, molimo da nas kontaktirate.

Dogovorite se za vožnje kod željenog instruktora i automobila!

http://rubikon.hr/instruktori-aspx/

Autoškola Rubikon djeluje već duži niz godina u Zagrebu, a od 2001. godine popeli smo se na vrh ljestvice najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj. Spoznaja da smo jedna od najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj nam laska, ali nas i dodatno obvezuje i motivira, da i dalje uvjetima, ponudom i kvalitetom budemo u samom vrhu. Naša autoškola nastoji održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Svi naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi ovlašteni od Ministarstva prosvjete i HAK-a za obavljanje ove specifične i zahtjevne djelatnosti. Vjerujemo da će vam svoje stručno znanje prenijeti na vrlo pristupačan i efikasan način koji će vam omogućiti u što kraćem vremenskom periodu stjecanje znanja potrebnih za dobivanje vozačke dozvole.