[ZAGREB I OKOLICA] Za ljepši, zdraviji i čišći dom! Kemijsko čišćenje kutnih garnitura u vašoj sobi ili kompleta dvosjed, trosjed i fotelja već od 189 kn uz K&M Bio Clean! GRATIS čišćenje tepiha 2m2!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji! Trajanje čišćenja 1- 2 h. Kupon se može iskoristiti do 30.05.2021.

Izaberite između 3 odlične ponude:

1) Kemijsko čišćenje kutne garniture u obliku slova L + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

2) Kemijsko čišćenje kutne garniture u obliku slova U + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

3) Kemijsko čišćenje dvosjeda, trosjeda i fotelje + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

Postupak dubinskog kemijskog čišćenja tapeciranih površina

Temeljitim usisavanjem izvlače se dubinska prašina i grinje što bliže površini, nanosi se profesionalno sredstvo koje će omekšati tvrdokorne mrlje, čišćenje se sastoji od ubrizgavanja specijalnog deterdženta i vode te istovremene ekstrakcije (usisavanja) deterdženta i prljavštine. 

Deterdžent začahuri prljavštinu i tako je odvaja od vlakana. Slijedi ispiranje koje se obavlja ubrizgavanjem tople vode pod pritiskom, te istovremene ekstrakcije prljavštine "do bistre vode". Nakon toga još jednom radimo ekstrakciju u svrhu bržeg sušenja. Radi se na principu ispiranja.

Prije kupnje kupona provjeriti raspoloživost termina isključivo na mail kimbioclean@gmail.com. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 091/6117692 ili mail kimbioclean@gmail.com.

Usluga ne uključuje strojno čišćenje mekanih jastuka već samo tvrdih jastuka koji su dio garniture. Čišćenje ležaja koji se preklapa ili izvlači u sklopu kutne garniture ili trosjeda nadoplaćuje se u dogovoru s pružateljem usluge. Moguća nadoplata za čišćenje dodatnog ležaja, taburea, stolica i slično (po dogovoru). Leđa namještaja se ne peru. Moguće ih je oprati na zahtjev korisnika, u slučaju čega korisnik preuzima svu odgovornost.

Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji; moguć dolazak u okolicu Zagreba uz nadoplatu 2 kn/km od centra Zagreba!