[SVIBANJ] Očaravajuća bajka DUBROVNIKA, kombinacija tradicije i luksuza! Vrhunski Orka Apartmani 4-6 Lapad pozivaju Vas na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja za do 3 osobe, već od samo 759 kn!

Super cijena 759 kn
Uštedi još 38 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 38 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

SMJEŠTAJ U APARTMANIMA 4-6! Svi apartmani imaju pogled na more, korištenje bazena i udaljeni su 10 m od mora! Lapad je elitni dio grada gdje gospari čuvaju tradiciju i uspomene nekih davnih vremena... Kupon za ponudu vrijedi od 30.04.21. do 31.05.21.

Apartmani Orka nalaze se u gradu Dubrovniku, na prekrasnom poluotoku Lapad, mirnom i šumovitom dijelu grada. Uz bazen svi apartmani imaju pogled na Jadransko more. Vrlo mala udaljenost do povijesne jezgre Grada ( 10 min autobusom ) preduvjet je za savršen mir i odmor daleko od vreve i gužve uobičajene za Grad tijekom ljetnih mjeseci. 

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! U blizini apartmana je besplatni javni parking, te su apartmani opremljeni s besplatnim Wi-Fi!

SMJEŠTAJ u apartmanima 4, 5 i 6
Svi apartmani imaju kupaonicu i kuhinju, a opremljeni su klima uređajem, digitalnom satelitskom TV, internet vezom, prijenosnim računalom (na zahtjev). U našim apartmanima pronaći ćete sve što je potrebno za vaš savršen odmor.
U neposrednoj blizini apartmana nalazi se više ugostiteljskih objekata kafića i restorana kao i nova marina.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail orkaapartments@gmail.com ili na mobitel 098 980 1131, uz KOD i ID po primitku kupona.

• DUBROVNIK

Dubrovačke gradske zidine najveća su atrakcija za posjetitelje i jedan od najočuvanijih fortifikacijskih sustava u Europi, dužine 1940 metara i uključuju pet tvrđava, te šesnaest kula i bastiona. Šetnjom dubrovačkim zidinama upoznat ćete i neke od impozantnih tvrđava koje su služile obrani Dubrovačke Republike. Od pet tvrđava tri su sastavni dio gradskih zidina - Minčeta, Bokar i Sv. Ivan, a dvije su samostojeće, Lovrijenac na zapadu i Revelin na istoku. 

Na istočnom početku Straduna smjestila se Velika Onofrijeva fontana, koja je dobila ime po graditelju dubrovačkog vodovoda iz 15.st. dugog 11.7 km kojim je iz zaleđa Dubrovnika iz mjesta Šumet voda dovedena u kameni grad. Onofrio della Cava gradi dvije fontane, a ona manja smještena je u blizini gradskog zvonika. I danas je ugodno rashladiti se svježom vodom iz dubrovačkih fontana, dok sa zvonika otkucavaju ure vrućih ljetnih dana.