PROLJETNA idila odmora u očaravajućoj Podgori u luksuznim kućicama sa ili bez bazena u kampu Medora Orbis na 3 dana/ 2 noćenja za 5 ili 7 osoba uz rekreaciju na biciklima i parking, od samo 1139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite sve čari modernog kampiranja u kampu Medora Orbis! Kupon vrijedi od 12.04.21. do 30.04.21.!

MEDORA ORBIS CAMPING & GLAMPING

Kampiranje u Medora Orbis Camping & Glamping kampu uvest će vas u potpuno nov i neočekivani doživljaj Podgore. Uronjeni u prirodu i njezine boje, ovdje ćete pronaći toliko potrebno osvježenje i bijeg od svakodnevice. 


Zaštićeni moćnim srebrnim Biokovom, pozivamo vas da se opustite i u potpunosti obnovite uz prekrasno plavetnilo Jadranskoga mora, zlatne i od sunca ugrijane šljunčane plaže te mirise mediteranskog zelenila. Kamp Medora Orbis ima sve sadržaje potrebne za nezaboravan odmor na Makarskoj rivijeri vrijedan prepričavanja.

Ponude obuhvaćaju: 3 dana uz 2 noćenja u superior ili deluxe mobilnoj kućici (ovisno o odabranoj opciji) + cjelodnevni najam bicikla, korištenje posteljine i ručnika, završno čišćenje, besplatni Wi-Fi, natkriveni prostor za zajednička druženja s mjestom za roštilj i velikim zajedničkim stolom i klupama, dječje igralište, punionica za električne automobile. , sve za do 5 ili 7 osoba (ovisno o odabranom smještaju)!


Za još raznovrsniji doživljaj, otkrijte posebne mogućnosti koje dodatno povećavaju razinu vašeg zadovoljstva. Priuštite si maksimalnu dozu opuštanja uz kvalitetne aktivnosti osmišljene u skladu s vašim željama i potrebama.


Prepustite se uživanju u ljepotama kampiranja u moderno opremljenom kampu Medora Orbis i dopustite da vas bogata podgorska priroda nagradi nezaboravnim pejsažima, mirisima i toliko potrebnim mirom. 



Medora Orbis mobilne kućice
Komforne, nove i moderno opremljene mobilne kućice u kampu Medora Orbis pružit će vam sve čari tradicionalnog kampiranja uz sve moderne pogodnosti za bezbrižno uživanje u svim bojama Podgore. Sve mobilne kućice u kampu Medora Orbis su opremljene natkrivenom terasom sa sjedećom garniturom, klimatizacijskim uređajem, kupaonicama, dnevnim boravkom i kuhinjom. Neke od njih imaju i privatan grijani bazen sa sunčalištem i ležaljkama. 


Mobilne kućice idealne su za obiteljska ljetovanja ili uživanje s prijateljima, ali i savršen odabir za potpuno opuštanje i povratak u mir nakon naporne godine, u idiličnom i prekrasnom mediteranskom okružju.

Superior mobilna kućica 4+2
Ovu modernu mobilnu kućicu odlikuje visoka razina komfora i idealna je za obitelji s dvoje djece ili manju grupu prijatelja. 


Opremljena je s dvije spavaće sobe, dvije potpuno opremljene kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom. U kućici se nalaze dvije potpuno opremljene spavaće sobe od kojih je u jednoj bračni krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta. Osim toga, tu su i dvije kupaonice s tuš kabinom, WC-om i svim potrebnim toaletnim priborom te opremljena kuhinja s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filter kavu.


Opustite se na prostranoj terasi s ležaljkama, a moderne pogodnosti unutar kućice poput klimatizacijskog uređaja, televizora i besplatnog Wi-Fi interneta omogućit će vam bezbrižno uživanje u svakoj minuti provedenoj u Podgori.

Deluxe mobilna kućica 4+2
Iskusite nezaboravan odmor u prekrasnim i modernim deluxe mobilnim kućicama s privatnim grijanim bazenom i sunčalištem. 


Ove mobilne kućice idealne su za obitelji s dvoje djece koje žele uživati u toplim dalmatinskim danima. Iz tog razloga kućice imaju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju. 


Opustite se na ležaljkama dok vaši najmiliji uživaju u kupanju u ugodnom bazenu. Kućica je dodatno opremljena modernim sadržajima poput klimatizacijskog uređaja i televizora te besplatnim Wi-Fi internetom.

Restorani


Ako slučajno ogladnite za vrijeme šetnje uz morsku obalu, zastanite na brz i zdrav obrok u Restoranu TASTE. Osim velikog izbora raznih i vješto pripremljenih jela ovdje vas očekuje i prekrasan ambijent ispunjen mirisima lavande i opuštajućim šumom valova.
Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!



Ponuda je dostupna do prodaje dodijeljenog kontingenta, uz obaveznu najavu na sales@medorahotels.com ili broj telefona +385 01 601 701 radnim danom od 09:00 - 17:00h. Prije kupnje kupona obavezno provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu. Rezervaciju je moguće ostvariti jedino uz slanje ID i koda kupona mailom, a pri prijavi u hotel gost je dužan predočiti kupon.