Za sve željne odmora uz prirodne ljepote... Proljetna oaza uživancije: 3 dana/2 noćenja u Holiday Homes Premium mobilnoj kućici u kampu Aminess Sirena 4* u Novigradu za do 6 osoba i samo 620 kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina! Kupon za ponudu vrijedi od 01.04.21. do 24.04.21.!

Aminess hotels & campsite - najbolje od Istre i Dalmacije na jednom mjestu 

U Aminess hotels & campsites ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naši hoteli aktivni su tijekom gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu. Nekada su gosti u potrazi za čistim morem u Istru i Novigrad dolazili većinom tijekom ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine. Novigrad zaista jest idealan za nezaboravan odmor bogat sadržajima!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Holiday Homes Premium mobilnoj kućici (32 m2) u kampu Aminess Sirena**** + trošak plina, vode i struje + Wi-fi + posteljina i ručnici + parking za 1 automobil, sve za max. 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

30 % popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral! Obavezne doplate na licu mjesta: završno čišćenje 230,00 kn po mobilnoj kućici i boravišna pristojba po osobi i noći 8,00 kn.

Sirena Premium Village

U naselju Sirena Premium Village možete boraviti u jednoj od 31 izuzetno udobnih mobilnih kućica veličine 32 m2. Mobilne kućice posjeduju po dvije kupaonice i spavaće sobe, a mogu primiti do šest osoba.

Odlučite li se za boravak u prostranim kućicama Sirena Premium Village, očekuje vas guštanje u ispijanju omiljenog napitka na njihovim natkrivenim terasama s pogledom na dva obližnja bazena.

Za praktičan boravak, svaka kućica ima i svoje parkirališno mjesto.

Komfor sličan ovome očekuje vas i u naselju Sirena Premium Prestige koje se posebno izdvaja sa svojih šest mobilnih kućica koje raspolažu sa svoja dva vlastita bazena.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je 052 858 690 (pon. - pet.: 08.00-17:00 h; sub: 08.00-14.00 h) ili na mail: camping@aminess.com (poslati i kod kupona)!