Jedinstveni pečat kulturi ostavlja RIJEKA! Oduševite se identitetom grada i istražite ju ovog proljeća na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hostelu Morčić RI samo 349 kn!

Rijeka je prethodne 2020. godine bila Europska prijestolnica kulture, ovom prestižnom titulom Rijeka postaje ambasador Hrvatske pred europskom kulturnom publikom i posjetiteljima iz cijeloga svijeta.Smještaj je u sobi s dva kreveta i odvojenom zajedničkom kupaonicom. Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 31.05.2021.!

Hostel Morčić RI nalazi se nedaleko od šetnice Korzo u srcu Rijeke i par minuta od stubišta koje vodi do Trsatske gradine. U okviru objekta na raspolaganju su besplatni WiFi i zajednički salon s TV-om.

Gosti mogu koristiti zajedničke kupaonice s tušem i WC-om. Hostel obuhvaća skladište prtljage, a na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke. 

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Tijekom trodnevnog boravka u Rijeci, pruža vam se  mogućnost upoznati grad na više načina: 

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost putem telefona 091/780 8380. ODMAH po kupnji kupona potvrda rezervacije putem maila hostelmorcicri@gmail.com, uz KOD i ID kupon po primitku.

Donosimo nekoliko prijedloga za odmor u Rijeci: 
Svakako odvojite dan za centar grada. Šetnica Korzo najbolji je početak za riječki đir, jer radi se o žili kucavici grada, a mnoge znamenitosti su na par koraka dalje -  uz nezaobilazan simbol grada, Gradsku uru, u blizini su i  Stendarac, katedrala sv. Vida, arheološki park, stara gradska vrata, Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije s pripadajućim zvonikom, popularnim “Kosim tornjem”... U blizini je smještena i većina riječkih muzeja i zbirki. Dok ste u centru, nemojte nikako zaobići Placu – glavnu gradsku tržnicu. 

Lukobran Molo longo pruža najbolji pogled na grad s mora. Iako se do Trsata može vrlo jednostavno doći i autobusom iz centra grada, poseban je doživljaj prijeći svih 561 trsatskih stuba prije odmora u prirodnom hladu Trsatske gradine.