Slikovita ljepota NP Plitvice koja ostavlja bez daha... Romantični odmor ovog proljeća na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u sobama luksuznog Guest House Plitvička 4* za 2 osobe, od samo 779 kn!

Super cijena 779 kn
Uštedi još 35 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 35 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ljubaznost domaćina će Vas oduševiti da ćete pri prvoj pomisli na Plitvička jezera sjetiti se i ugodnog boravka u Guest House Plitvička Jezera... Na raspolaganju su Vam dvije opcije: tjedna ili vikend, odaberite svoju i započnite svoj odmor! Kupon vrijedi do 02.05.2021.

GUEST HOUSE PLITVIČKA****

Novoizgrađeni, obiteljski vođeni privatni smještaj Plitvička nalazi se na slikovitoj lokaciji, svega 15 minuta hoda od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Smješten je na mirnoj lokaciji u selu Mukinje. 

Zahvaljujući toplim ljetima, zelenim proljećima i zimama s obilatim snijegom, prekrasni Nacionalni park Plitvička jezera idealno je odredište tijekom cijele godine.

SMJEŠTAJ

Gosti se mogu potpuno opustiti i dobro naspavati u smještaju koji uključuje sve potrebne sadržaje, među kojima je TV sa satelitskim programima. WiFi je moguće besplatno koristiti na terasi.

Dodatna vrijednost ponude je GRATIS parking te u cijeni uključena boravišna pristojba, posteljina i ručnici!

Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 200 metara, a do autobusnog stajališta ima svega nekoliko koraka. U okviru objekta moguće je uživati i u doručku. Gosti se mogu opustiti na terasi. 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail suzanaantonic@icloud.com ili na mobitel 099 744 9970, uz KOD kupona po primitku kupona.

NP Plitvička jezera
Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

OKOLICA
Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.