Aktivan odmor na otoku zdravlja i vitalnosti! Uživajte ovog proljeća u lošinjskim atrakcijama na 3 dana/ 2 noćenja za 2 osobe u apartmanu Marija, samo 399 kn!

Zdravlje, vitalnost i aktivan odmor na Velom Lošinju! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 01.06.21.!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Tijekom travnja popust na tečaj penjanja 40 % i na turu planinarenja 40 %, informacije i plaćanje na licu mjesta!


Zašto Veli Lošinj?

Veli Lošinj, nastanjeno mjesto od kraja 14 stoljeća, prvobitno nastanjen od 12 hrvatskih obitelji na području današnje crkvice sv. Nikole.


Lokacija – lječilišni turizam
Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma koji je prvi put spominjan u starim knjigama, a nakon istraživanja od strane austrougarske monarhije otkrivene su zdravstvene prednosti u pročišćavanju dišnih puteva i asme, te je austrougarska monarhija dolazila na Lošinj se liječiti

APARTMAN MARIJA

Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Pomoćni ležaj: 1
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagavaonica, kuhinja su jedna soba.
Terasa sa stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje
Dopušteni mali kućni ljubimci i pušenje.


Opremljena kuhinja sa štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparat za kavu, SAT-TV, grijanje, Internet pristup, posteljina, kuhinjske krpe, ručnici.
Sportski sadržaji u blizini: tenis, vodeni sportovi.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 236 604.

 

ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.