Ovog proljeća oduševite se ljepotama Velog Lošinja na otoku Lošinju! Prepustite se aktivnom odmoru na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u apartmanu Bato, samo 399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma, Veli Lošinj oduševljava svakog! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 01.06.21.!

BATO A2+1
Apartman Bato A2+1 Hrvatska je udaljen 600 metara od mora, 700 m od centra grada, u Velom Lošinju - otok Lošinj.
Privatni smještaj apartman Bato A2+1 idealan je za 2 osobe i ima 1 sobu.
Smještaj je opremljen: internet, TV, klima uređaj, grijanje, perilica rublja.

Za dovođenje kućnih ljubimaca treba tražiti dozvolu vlasnika.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 236 604. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

VELI LOŠINJ

Veli Lošinj, nastanjeno mjesto od kraja 14 stoljeća, prvobitno nastanjen od 12 hrvatskih obitelji na području današnje crkvice sv. Nikole.
Lokacija - lječilišni turizam

Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma koji je prvi put spominjan u starim knjigama, a nakon istraživanja od strane austrougarske monarhije otkrivene su zdravstvene prednosti u pročišćavanju dišnih puteva i asme, te se austrougarska monarhija dolazila na Lošinj na liječiti.

Tijekom travnja popust na tečaj penjanja 40 % i na turu planinarenja 40 %, informacije i plaćanje na licu mjesta!

Vrijedno je vidjeti:
Muzej Apoksiomen
U moru nedaleko Lošinja 1999. godine pronađena je antička brončana statua grčkog atlete Apoksiomena. Kip visok 192 centimetra i star više od dvije tisuće godina ležao jezaglavljen između dvije stijene, a njegov pronalazak bio je svjetska senzacija. Hrvatski Apoksiomen jedna je od sedam sličnih, dobro sačuvanih, statua na svijetu. Nakon opsežnih restauratorskih radova kip se vraća u Mali Lošinj u prostor "Palače Kvarner" , gdje ga se danas može razgledati svaki dan od utorka do nedjelje između 08 -17 sati.
Lošinjski miomirisni vrt
Rasadnik otočnog ljekovitog bilja u Malom Lošinju. Uz pratnju stručnog vodiča posjetitelji se mogu upoznati sa bogatom florom otoka, ljekovitim svojstvima bilja i kupiti originalan otočni suvenir.