Odmor u izravnom dodiru s prirodom i vrhunskim opuštanjem u Velom Lošinju! Proljetni predah na 3 dana/2 noćenja u apartmanu Ercilia za 2 osobe i za samo 399 kn!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 01.06.21.

Apartman Ercilia

Smješten u prizemlju kuće na 30 m2, apartman Ercilia ima 1 sobu, kupaonicu, kuhinju i terasu. U kuhinji se nalaze štednjak i hladnjak sa zamrzivačem, a na raspolaganju Vam je i SAT-TV i Internet.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Tijekom travnja popust na tečaj penjanja 40 % i na turu planinarenja 40 %, informacije i plaćanje na licu mjesta!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 236 604. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. 

U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.