Proljetno opuštanje u Velom Lošinju! Uživajte uz kristalno more i dugim sunčanim šetnjama uz udobni apartman Meri na 3 dana/ 2 noćenja za 2 osobe i samo 399 kn!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 01.06.21.

Meri A2
Osnovne informacije o smještaju:

Površina (m2): 28
Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, pećnica, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe.
Terasa s stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje.
Pogled iz smještaja: dvorište, zelenilo.
Dozvoljeno pušenje i mali kućni ljubimci.
SAT-TV, klima uređaj, Internet pristup, posteljina, ručnici.
Upotreba roštilja.
Sportski sadržaji u blizini: tenis.


Tijekom travnja popust na tečaj penjanja 40 % i na turu planinarenja 40 %, informacije i plaćanje na licu mjesta! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 236 604. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Veli Lošinj 
Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.