Uzmite predah i pobjegnite na jedinstveni GASTRO PROLJETNI VIKEND u Hotelu Štacija u Kaštel Lukšiću uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i samo 1390 kn...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite vrhunskoj usluzi Hotela Štacija i uživajte u prilici za potpuno bezbrižno opuštanje i gastro guštanje... Kupon vrijedi isključivo za vikende u periodu od 01.04. do 31.05.2021.

Zaljubite se u Štaciju, istražite renesansne dvorce Kaštele ili prošećite starim ulicama Splita i Trogira, saznajte sve o tragičnoj ljubavnoj priči Miljenka i Dobrile, upustite se u avanturu na stjenovite padine Kozjaka...

Hotel Štacija očarat će Vas profesionalnošću i ljubaznošću svog osoblja, udobnošću i jednostavnošću smještaja, izvanrednim gastronomskim iskustvom, pogledom na tirkizno more i okolicu prepunu povijesnih priča i prirodnih ljepota.

Svako jelo u a la carte restoranu Hotela Štacija kreirano je posebnom pažnjom kako bi se ostvarila sva očekivanja gostiju koji traže jedinstveno gastronomsko iskustvo... 

Pogled na more, diskretno osvjetljenje i glazba, lista domaćih lokalnih vina uparena s jedinstvenim menijem zaslužni su za savršenu gastro avanturu. 

Neka Vas na chef Jure iznenadi jelima u kojima kombinira tradicionalnu i modernu kuhinju. Svakog godišnjeg doba tražimo nove kulinarske avanture i svaki vaš dojam nam je izuzetno važan.

Superior soba s pogledom na more (20 m2) ima visokokvalitetne krevete, satelitsku TV, čajnik, mini-bar, klima uređaj, free Wi-Fi, stol, stolicu, ormar, privatnu kupaonicu sa tušem, sušilom za kosu, ručnicima i toaletnim potrepštinama.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina s Hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina na mail rezervacije@stacija-hotel.comuz KOD i ID kupona!