Razmazite se profinjenim odmorom u Umagu na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Melia Coral 5* uz opuštanje u wellnessu, bazenu...sve za 2 osobe i dijete do 12 g., samo 1498 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obnovite energiju, vratite si usredotočenost i usklađenosti kroz jedinstven pristup hotela Melia Coral! Kupon vrijedi od 22.03.21. do 23.04.21.(odlazak)!

Hotel Meliá Coral for Plava Laguna prestaje biti isključivo Adults Only hotel. Profinjena atmosfera, elegancija i vrhunska usluga ostaju na istom nivou, kao i hotelski sadržaji, poput wellness centra, a' la carte restorana, automat cluba, beach cluba na plaži i svega dodatnog što već godinama čini Meliá Coral for Plava Laguna omiljenim mjestom za opuštanje kao i za privatna i poslovna okupljanja.

Hotel Melia Coral je hotel s 5 zvjezdica u Umagu, namijenjen gostima koji su navikli uživati u ljepotama života: baldahini na plaži, kokteli, inovativna kuhinja i luksuzna Wellness iskustva. Sve što treba za odmor u Hrvatskoj koji ćete dugo pamtiti.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena; besplatan wifi i ulaz u wellness. Boravišna pristojba je uključena u cijenu te parking je raspoloživ u blizini hotela!

U ovom modernom hotelu smještenom među borovima sretno se spajaju elegancija i luksuz. Sve je podređeno odmoru, uz garanciju mira i privatnosti. Gosti željni aktivnosti i avantura provest će se kao nikada u životu, jer su teniski tereni i razni drugi sportovi dostupni na par koraka od hotela, kao i popločana plaža. Iznajmite bicikl i odvezite se u Umag ili prošećite uz more do samog centra grada.

PREMIUM SOBA S BALKONOM STRANA MORE
Površina ove sobe je oko 25 m2, a nudi dva odvojena ležaja, kupaonicu sa tuš-kadom i opremljen balkon s pogledom na morsku stranu hotela, s kojeg ćete moći uživati u najljepšim zalascima sunca. Soba je prikladna za smještaj najviše 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina (11,99). Sve sobe uređene su u toplom i privlačnom stilu, udobne su i funkcionalne, posebno dizajnirane kako bi osigurale ugodan boravak svakom gostu, bez obzira na razlog dolaska.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!

WELLNESS

Energy Clinic je ekskluzivni međunarodni centar za dobrobit tijela, uma i unutarnjeg bića, fokusirajući se na revitalizaciju i obnovu energije te osjećaj potpunog opuštanja, ravnoteže i uživanja. 

Energy Clinic obnavlja, revitalizira i opušta vaše fizičko i unutarnje stanje kroz jedinstveni spoj suvremene zapadne i tradicionalne kineske medicine, zajedno s drugim alternativnim i komplementarnim tretmanima tijela i lica, osmišljenim za vraćanje energije izgubljene u dnevnoj rutini. S tim na umu, nudimo različite ali jedinstvene tretmane te premium liniju domaće organske kozmetike iz vlastite proizvodnje. 

BEZBRIŽAN BORAVAK
Kao odgovor na izazove uzrokovane pandemijom COVID-19, u objektima Plave Lagune posvetili smo još više pažnje zdravlju, čistoći i osobnom prostoru kako bismo svakom gostu osigurali ugodan, siguran i opuštajući boravak.