Zaigrajte paintball uz Paintball klub 300! Adrenalinska zabava za djecu na više od 2.500 m2 sa šumskim terenom sa zaprekama, kompletnom opremom i 100 kuglica za 3h igre, za samo 59 kn/osobi!

15 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 100 kn
Ušteda 41%
Cijena 59 kn
Kupi

Samo za djecu do 15 godina! Neposredno pokraj Izletišta Ključić Brdo - 10 minuta vožnje od Velike Gorice - smjestio se uređeni teren kao stvoren za vrhunsku partiju paintballa s ekipom! Kupon vrijedi do 30.04.2021.!

Nezaboravan doživljaj za cijelu ekipu uz 100 kuglica i svu potrebnu opremu!

100 kuglica i kompletna oprema u trajanju 3h za jednu osobu 

oprema: marker, boca sa zrakom, kombinezon, maska, kapa i rukavice

VAŽNO!
Minimalna dob: 8 godina. Minimalan broj osoba da bi se ostvarila igra: 8 (dvije grupe po 4). Maksimalan broj osoba na terenu: 18.

Tražite izvor dobre i nezaboravne zabave? Želite se naći usred adrenalinskog uzbuđenja i uzbudljivoj igri? Paintball klub "300" team će Vam omogućiti to iskustvo. 

Teren kraj igrališta Ključić Brdo smo proširili i uredili te ćemo Vam pružiti užitak igre i nezaboravno iskustvo. Jedni smo od rijetkih koji u teren konstantno ulažemo i pridonosimo razvijanju istog. U mogućnosti smo realizirati natjecanja i adekvatno se pobrinuti za sve sudionike te nagraditi pobjednike. 

Ako imate želju razveseliti i iznenaditi svoje najmlađe, dovedite ih kod nas! 

Također Vam pružamo mogućnost šetnje kroz šumu i razgledavanja predivnog okoliša koji će Vas opustit i razveseliti. U blizini igrališta nalazi se i ranč sa konjima, srnama, jelenima i još ponekom životinjom koje će oduševiti najmlađe, a ujedno i starije posjetitelje.  

Nakon uzbudljive igre i šetnje možete se osvježiti i okrijepiti u obližnjem ugostiteljskom objektu. 

Želite nekome organizirati nezaboravan rođendan? Na pravome ste mjestu. U okruženju predivne prirode i mirnog ambijenta iznenadite najdraže i ugodno se zabavite uz roštilj i igre koje vam nudimo. Neka se vaši najdraži dugo sjećaju nezaboravnih trenutaka kod nas. Na raspolaganju su Vam razne mogućnosti na Vama je da ih iskoristite i učinite svoj život ljepšim.