Vrhunski tretman njege i obnove kože lica! Revolucionarno i neinvazivno zatezanje kože uz HIFU tretman: manja zona lica ili pola lica u Salonu Sun & Beauty u Zagrebu, već od SAMO 375 kn!

Puna cijena 1.000 kn
Ušteda 62%
Cijena 375 kn
Uštedi još 19 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izaberite jedan od HIFU tretmana: 1 manja zona (zona oko očiju ili nazolabijalne bore) ili pola lica (od jagodičnih kostiju prema gore ili od jagodičnih kostiju prema dolje)! Kupon vrijedi do 20.05.2021.

HIFU je već duže vrijeme vodeći tretman u borbi protiv opuštene kože tijela, uz to je potpuno bezbolan i pruža odlične rezultate.

Svježe i pomlađeno lice bez promjene u fizionomiji te bez rizika po zdravlje i izgled kože, danas je moguće na prirodan način ostvariti uz pomoć revolucionarnog uređaja HIFU. Mikro i makro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, koji se već 50 godina koristi u medicini, našao je primjenu u kozmetici.

HIFU kontroliranim zagrijavanjem tkiva, potiče stvaranje velike količine kolagena, što rezultira učvršćivanjem, zatezanje i podizanje kože

Liposonix je poseban aparat za oblikovanje tijela koji koristi usmjereni ultrazvuk visokoga intenziteta (HIFU) stvarajući snažan efekt uništavanja ciljanih slojeva masnoga tkiva na trbuhu, bokovima i ostalim kritičnim dijelovima tijela.

HIFU energija visokog intenziteta fokusiranog ultrazvuka koristi se kako bismo prodrli u dublje slojeve kože, sve do masnoga tkiva, a da se pritom ne ošteti koža i okolni dijelovi tretiranoga područja. Neki drugi tretmani za oblikovanje tijela koriste niži intenzitet fokusiranoga ultrazvuka pa je često potrebno ponavljati postupak, no energija Liposonix aparata je visokoga intenziteta te već nakon jednoga tretmana u trajanju od sat vremena ciljano uništava potkožno masno tkivo i postiže odlične rezultate.

INTENZIVNA STIMULACIJA SINTEZE KOLAGENA

Ovim tretmanom razbijaju se masne stanice i celulit te se stimulira nastajanje novoga kolagena i zatezanje kože. Za preoblikovanje tijela i otapanje masnoća preporučuju se dva do tri tretmana, a rezultat je smanjenje obujma za 3 do 8 centimetara. Kod nekih osoba rezultati su vidljivi već nakon nekoliko sati, ali konačni rezultati najčešće se očituju unutar 8 – 12 tjedana.

Za razliku od mnoštva kirurških tretmana za uklanjanje masnih naslaga, ovaj tretman je nekirurški, prirodan je i blag pa gotovo da i nema oporavka, već se odmah nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Ponekad se na koži može pojaviti blago crvenilo, no ono najčešće nestaje unutar nekoliko sati ili čak minuta.

HIFU tretman se preporučuje osobama od 30 do 60 godina, međutim namijenjen je svima koji žele oblikovati svoje tijelo, ukloniti višak masnoga tkiva te održati mladenački izgled bez obzira na dob. 

Rezultati tretmana mogu potrajati i do nekoliko godina, no ovo je individualno i ovisi o broju tretmana, dobi i stanju kože.

NE PREPORUČA se osobama s pacemakerom, kožnim oboljenjima, malignim bolestima kao ni osobama koje koje koriste botox ili mezonite.