[TRAVANJ] Dubrovnik, upoznajte njegovo Veličanstvo! LT Konture Vas vodi na 4 dana/ 3 noćenja u hotelu 4* na bazi POLUPANSIONA + prijevoz busom + pratitelj putovanja, samo 1326 kn/ osobi!

Super cijena 1.326 kn
Uštedi još 67 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 67 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smještaj je u hotelu Lero 4*! Kupon vrijedi isključivo za termin putovanja: 02.04. - 05.04.2021.; 08.04.-11.04.2021.; 22.04.-25.04.2021.; 29.04.-02.05.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan 1: ČETVRTAK  ZAGREB - DUBROVNIK
Startamo iz Zagreba s pjevom pijetlova i vozimo se prema krajnjem jugu Lijepe Naše. Uživamo u dramatičnim krajolicima i zanimljivim i zabavnim pričama pratitelja putovanja. Stat ćemo par puta, diviti se pogledu na Krku, Neretvu i Ston a u Dubrovnik stižemo već oko ručka. Smjestit ćemo se u ugodan hotel visoke kvalitete s 4 zvijezdice, isprobati madrace i kad malo dođemo k sebi, uputiti se u stari grad. Tamo nas čeka iskusan licencirani lokalni vodič koji će nam odati sve tajne svojega Grada i najbolje lokacije za fotkanje. Opcionalno, moguće je odabrati razgled lokacija snimanja serije Game of Thrones uz nadoplatu. Predvečer se vraćamo u hotel gdje nas čeka bogata i raznovrsna večera.

Dan 2: PETAK DUBROVNIK  slobodno (ili opcija PELJEŠAC I KORČULA)
Nakon bogatog doručka možete iskoristiti slobodno vrijeme i samostalno otkrivati skrivene kutke i ljepote i Dubrovnika , posjetiti zidine, voziti se žičarom ili počastiti se romantičnom vožnjom gliserom oko zidina uz zalazak sunca i šampanjac. Dodatno, organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet na Pelješac i Korčulu. Nakon kratke vožnje brodom, otkrijte rodnu kuću Marka Pola i po povratku iskoristite ovu rijetku priliku da posjetite Pelješke vinare i probate njihova slavna vina. Ukusna večera nas opet čeka u hotelskom restoranu. 

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na 097 6522778.

Dan 3: SUBOTA DUBROVNIK  slobodno (ili opcija DOLINA NERETVE, VOŽNJA LAĐOM)
Iskoristite ovaj dan da malo predahnete,  predlažemo da isprobate wellness ponudu hotela i napunite baterije ili prošećete po prekrasnoj šetnici u okolici hotela.  Za one koji žele više akcije, organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet u dolinu Neretve. 

Dolina Neretve je nedirnuti dio prirode, savršeni labirint neretvanskih kanala okićenih prekrasnim lopočima, koji krije staništa jedinstvenih primjeraka ptica zamaskiranih šašom i trskom te na kraju tajnu potopljenog grada, jezero Kuti. Odlazimo do Metkovića i ukrcavamo se u tradicionalnoj Neretvanskoj lađi koja nas vodi kroz netaknutu prirodu, u toku vožnje nas čeka muzički program uz degustaciju smokvi i lokalnih proizvoda i naravno aperativa. Po završetku ove sjajne avanture odlazimo u restoran na bogati ručak. Poslije ručka odlazimo u  jedinstven muzej na ovim prostorima Arheološki muzej Narona, fantastično zdanje koje ispod svoga krova krije tajne ovog prostora još iz antike.
Večera je na istom mjestu, u isto vrijeme, ne propustite ju.

Dan 4: NEDJELJA DUBROVNIK – CAVTAT - ZAGREB 
Nemojte preskočiti doručak jer dug je dan pred nama
Uživajte u zadnjem slobodnom nedjeljnom prijepodnevu u Dubrovniku, popijte kavu na jednom od skrivenih trgova, posjetite Lokrum, ili nam se pridružite na fakultativni izlet pravac Cavtata. Pitoreskni gradić (ili aktualnije instagramičan gradić) kraj Dubrovnika krade srca stoljećima, često ga se proglašava najljepšim malim mjestom u Europi, pa ga nikako ne smijemo propustiti. Na putu za Cavtat imat ćete priliku okinuti najbolje fotografije pogleda na Dubrovnik.