Mislili smo na sve... na one koji vole meso i na one koji vole ribu! Uz juhice i dodatne specijalitete, uživajte u splitskoj uvali Baluni sa pogledom na marinu!
Ponuda uključuje izbor između dva menija,riblji ili mesni za 2 osobe.
RIBLJI MENU:
riblja pašteta, pogačice, riblja juha, file lubina s prilogom (blitva, krompir,riža), sladoled/kolač
MESNI MENU:
brusketa s mozzarelom i rajčicom, goveđa juha, piletina s žara s prilogom, salata, sladoled/kolač
Prostor dodatno oplemenjuje veliki akvarij. Povremeno u restoranu gostuju klape, te petkom i subotom svira muzika u živo, a restoran Jugo je izabrao i naš legendarni pjevač Oliver Dragojević za promociju jednog od svojih CD-a.
U sali i na prostranoj terasi, može se smjestiti po sto gostiju, što omogućava organizaciju raznih svečanosti i proslava.
Orijentacija kuhinje je uglavnom riblja, a specijalitet kuće je grdobina u umaku „Jugo“. Uz riblje i mesne specijalitete, gosti mogu birati između 80-ak kvalitetnih i vrhunskih vina. U vodećih je 100 restorana ušao 2006. godine.
Potrebna rezervacija termina minimalno 1 dan ranije na 021 398 900