Tišina i mir na otoku Krku... Napravite predah ovog proljeća ili u rano ljeto te uživajte u slikovitim ljepotama Risika na 3 dana/ 2 noćenja u kući za odmor Risika 51 za do 5 osoba i samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lokacija kuće idealna je za istraživanje ostatka otoka, a Krk ima mnogo toga za ponuditi! Istražite ga i smjestite se u kući Risika! Kupon za ponudu vrijedi od 22.03. do 14.06.2021.!

Risika 51

Ova mala kuća je savršena za uživanje u miru i tišini. Sadržava i blagovaonu u kojoj  sa svojim voljenima možete uživati na terasi. Kuća je dekorirana rustikalno.

Risika se nalazi na istočnoj strani otoka, u unutrašnjosti. Od općinskog središta Vrbnika je udaljena 6,2 km, od Krčkog mosta je udaljena 26,8 km. Susjedna naselja su Gostinjac u općini Dobrinj te Garica u središtu otoka.
Mjesta za posjetiti su Šilo, Stari grad Vrbnik i Krk. Malinska i Krk imaju atraktivni sadržaj za sve željne ispijanja kava, iskušavanja gastro delicija.

Pješčana plaža Sv. Marak - najljepša plaža na otoku udaljena je 1,5 km od brda, idealna za djecu za šetnju uz more i igranje.


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail dariopopovic1980@gmail.com ili na mobitel 091/548 1991 , uz KOD i ID kupona po primitku kupona.