[NOVO!] Ciljano toniranje mišića uz tehnologiju otpora u svim smjerovima za utegnuto i lijepo oblikovano tijelo - sprava za vježbanje BOOTY MAXX za samo 225 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Booty Maxx zamjenjuje glomazne i skupe opreme svojom veličinom i praktičnošću, a uz njega rade glavne mišićne skupine donjeg, srednjeg i gornjeg dijela tijela! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Uz Booty Maxx ciljano oblikujte različite mišićne skupine donjeg dijela tijela. Izvrstan je za oblikovanje i podizanje stražnjice, kvadricepsa, bedra i još mnogo toga. 

Uključuje i postavke za oblikovanje središnjeg i gornjeg dijela tijela, stoga - učvrstite trbušne i prsne mišiće, oblikujte struk, leđa i ruke u udobnosti vlastitog doma!

Set sadrži: Booty Maxx spravu + DVD s vježbama + knjižicu s vježbama + vodič zdrave prehrane !

Ako ste tip osobe koja preferira vježbanje kod kuće i želite bolju stražnjicu, ali ne znate kako napraviti poteze koji ciljaju vaše gluteuse – onda je ovaj proizvod baš za vas!

Praktična sprava dizajnirana tako da ne zauzima mnogo prostora. Snažna konstrukcija, podstavljena platforma za vježbanje i premium elastične trake za otpor idealne su za funkcionalnu tjelovježbu. Jednostavno zakačite udobno remenje oko gležnja i krenite zamahivati.

Kompaktna je i jednostavna za pohranu, samo je složite i pohranite.

Booty Maxx ima mogućnost odvojive ručke pa stoga možete raditi i vježbe za gornje dijelove tijela.

Tehnologija otpora u svim smjerovima pokreće cijeli niz mišićnih skupina pružajući maksimalnu tjelovježbu i više sagorijevanja kalorija.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).