Zakoračite u ISTARSKU bajku! Integral Zagreb: 2 dana/ 1 noćenje s Polupansionom u hotelu 4* + wellness uz prijevoz busom i gastro degustaciju tartufa&vina, od samo 739 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termine: 01.-02.05. (OTKAZANO), 12.-13.06. OTKAZANO!, 11.-12.09.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan,  ZAGREB – BRTONIGLE – MOTOVUN – POREČ
Polazak autobusa u 8:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autocestom Brtonigle uz usputna kraća zadržavanja na putu radi odmora. Dolazak na posjed obitelji Cattunar. Degustacija 3 različita vina: malvazija, teran i muškat. Uz svako vino ide kratka prezentacija o vrsti, karakteristikama, okusima, mirisima. Uz vina će biti poslužene grickalice (kikiriki, štapići). 

Nastavak vožnje do Motovuna. Po dolasku slijedi prezentacija i degustacija proizvoda od tartufa. Tartufi su gljive koje krasi izvanredan okus, intenzivan miris i afrodizijačka svojstva. 

Kraći odmor te odlazak na razgled grada: renesansni bastion s gradskim vratima - župna crkva Sv. Stjepana i zvonik kula - renesansna palača-kaštel s pregradnjama. Slobodno vrijeme za ručak u jednoj od konoba ili restorana , gdje se nude specijaliteti sa tartufima ali i drugi specijaliteti Istre.  Vožnja do Poreča. Smještaj u hotel Diamant 4*. Slobodno vrijeme za kraći odmor i osvježenje te odlazak na razgled Poreča. Razgled grada: Eufrazijeva bazilika – trifore na palači Leone – trg Matije Gupca – gotička trokatnica iz XV. St. – Dekumanska ulica, te mnogo gotičkih i kasnogotičkih građevina. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Noćenje. 

Ponuda uključuje: prijevoz autobusom, 1 polupansion u hotelu Diamant 4* u dvokrevetnim sobama, piće dobrodošlice, korištenje hotelskog fitness centra i unutarnjeg bazena, piće iz šankomata za vrijeme večere (voda, sokovi)-SOFT DRINKS, degustacija vina + proizvoda od tartufa + maslinovog ulja, razgledavanja prema programu, pratitelja tijekom putovanja.

2. dan, POREČ – ROVINJ – VODNJAN – PAZIN - ZAGREB  
Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Rovinja. Po dolasku u Rovinj slijedi razgled grada: crkva sv. Eufemije -zvonik - satni toranj - Balbijev luk - gradsko kazalište - rimska vrata  i dr. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Nastavak vožnje u smjeru Vodnjana. Posjet Stanciji San Antonio, u sklopu koje se nalazi uljara koja je osnovana 2008. godine i na njoj se obrađuje 7.000 stabala maslina koje su u ekološkom uzgoju. Nakon razgleda, slijedi degustacija višestruko nagrađivanih ulja uz mogućnost kupovine. 

Nastavak vožnje do Pazina. Obilazak Pazina i njegovih znamenitosti. Povratak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.