[NOVO] Dizajnerski Poseidon Mobile Home Resort 4* u Makarskoj nudi luksuzno iskustvo odmora ovog proljeća ili u rano ljeto na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom za 2 ili 4 osobe, već od samo 525 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo i neviđeni luksuz Poseidon Resorta... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.05. do 15.06.2021.!

Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske jednog od najljepših turističkih odredišta naše obale, zadivljujući pogled na Jadransko more ispred sebe, i riječima neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom.U našem resortu dočekati će Vas naš tim na koji smo izuzetno ponosni-nenametljivo,stručno i ljubazno osoblje. 

Mlad,vedar i gostoljubiv tim u svakom trenutku osigurati će osobnu uslugu kako bi ispunili sva Vaša očekivanja,s ciljem da Vaš boravak učinimo nezaboravnim,sa iskrenom željom da nam se ponovno vratite.

SMJEŠTAJ

• Poseidon Mobile Home Resort nudi smještaj u ukupno 5 luksuzno opremljenih studio apartmana. Velike natkrivene terase s udobnom garniturom savršeno su mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi.

• Adria Xline 4 mobilne kuće u Poseidon Mobile Home Resortu mogu primiti 4 osobe. Na raspolaganju Vam je ukupno 18 Adria Xline 4 mobilnih kuća

• Adria Xline 6 mobilne kuće u Poseidon Mobile Home Resortu mogu primiti 6 osoba. Na raspolaganju Vam je ukupno 6 Adria Xline 6 mobilnih kuća koje odmah na prvi dojam nude toplinu doma.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na poseidon@poseidon.hr ili telefonom na 095 564 6961 od 09:00-12:00h, izvan radnog vremena putem maila!

RESTORAN & BAROVI

Moderno opremljen restoran s izlazom na terasu pruža najbolje od domaće kuhinje pripremljene od strane vrhunskih kuhara koji će truditi zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Bar resorta nalazi se u neposrednoj blizini vanjskog bazena pravo je mjesto za relaksaciju i odmor u vrućim ljetnim danima. Za potpuni ugođaj na raspolaganju Vam stoji osoblje resorta.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na poseidon@poseidon.hr ili telefonom na 095 564 6961 (od 09:00-18:00h, izvan radnog vremena putem maila), uz kod i id kupona.