TOP ponuda za svileno glatku kožu bilo kojeg dijela tijela u udobnosti vašeg doma - SET sa čak 2 uređaja za depilaciju + 2x torbice za pohranu + 1x set za manikuru i šminku, a sve za samo 160 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve što Vam treba za uklanjanje neželjenih dlačica, lijepe i njegovane nokte ruku te šminku u jednoj ponudi! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Set za depilaciju – za svileno glatku kožu!

Predstavljamo novi uređaj za depilaciju, sjajnu inovaciju koja pronalazi, hvata i uklanja neželjene dlačice iz korijena, sprječavajući ponovo pojavljivanje tjednima.

Najnovija inovacija uređaja za depilaciju sastoji se od oštrica od titana koji istovremeno masiraju površinu kože i uklanjaju dlačice iz korijena, s najvećom preciznošću i za samo nekoliko sekundi.

Set sadrži: 2x uređaja za uklanjanje dlačica (baterije nisu uključene) + 2x torbice za pohranu + 1x set za manikuru i šminku + 1x upute za uporabu.

Jednostavno prođite uređajem oko problematičnog područja i nikada nećete promašiti dlačicu! Uređaj je 30, 40 čak i 50 puta brži od pinceta, i najbolje je što nećete morati koristiti uređaj ponovno tjednima! Pincete mogu sklizati na nježnim dlačicama i mogu čak slomiti normalne dlačice, što može dovesti do bolnog urastanja dlačice.

Uređaj možete koristiti na području oko usana, bradi, koljenima, obrazima, bikini području i ispod pazuha. Koristite na napetoj površini kože i upravljajte malim, kružnim pokretima.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).