Za lagan korak i predivna stopala i potpuno opuštanje! Studio Geranij u Zagrebu očekuje Vas uz estetsku pedikuru + masažu od 30 min. uz izbor masaže leđa ili anticelulitne, za samo 139 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 22.05.2021.

Estetska pedikura kao što sami naziv kaže, jest tretman u kojem se pridaje pažnja na vanjski izgled i estetiku nogu i noktiju na nogama. Kad pričamo o estetskoj pedikuri, najčešće se podrazumijeva: šišanje, skraćivanje, oblikovanje i lakiranje noktiju, struganje (skidanje) zadebljane kože na petama i prstima i naposlijetku nekakav peeling ili masniju kremu koja će hidratizirati i omekšati kožu na nogama.

Masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže intenziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa, itd…

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona: 091 402 2500/ 091 402 2503 od 13-21 h, subota od 09-15 h uz KOD i ID kupona po primitku.

Anticelulitna masaža poseban je način masaže dizajniran posebno za ciljanje celulita i pomoć u smanjenju i uklanjanju celulita na potrebnim mjestima. Anticelulitna masaža djeluje razgrađujući masnoće u podrucju zahvaćenim celulitom. Masažni terapeut koristi posebne tehnike valjanja kako bi razgradio masnoću.