Razmazite se ovog USKRSA uz neviđeno wellness uživanje u Hotelu Parentium 4* u Poreču na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i dijete do 10 g., samo 1800 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme za obitelj i najbliže... Vrijeme za opuštanje, smijeh i stvaranje nezaboravnih uspomena! Žarko sunce, bistro more i hlad borova - savršena kombinacija za opuštanje od užurbane svakodnevnice! Kupon vrijedi od 01.04.21. do 05.04.21. (rasprodani termin: 03.04.21.)

HOTEL PARENTIUM 4*
Skriven u dubokoj sjeni borova Zelena Resorta Plava Laguna, hotel Parentium je ugodno utočište za odmor kategorije 4 zvjezdice s pogledom na zaljev koji će vas ostaviti bez daha. Birajte između dvokrevetnih soba, apartmana, ili raskošnog predsjedničkog apartmana i prepustite se našoj brizi na par dana, tjedana ili koliko god dugo želite.

Plaža je tri koraka od hotela, tako da možete provoditi dane bosi i sretni, uživajući u ljetnom povjetarcu. Šetnica uz more vodi vas do centra Poreča. Dva vanjska bazena u prizemlju obogaćena su slapovima i dijelom za hidromasažu. 

Sunčajte se. Naručite koktelprije ručka. Uživajte u životu. Potpuno se opustite u wellness i SPA centru, gdje se možete osloboditi toksina u saunama ili masažnom bazenu. Napunite solarne baterije uživajući u zalasku s naše terase. Isprobajte sva naša jela, od show-cooking ponude do a la carte restorana Bacchus.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena; besplatan wifi i ulaz u wellness. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. 

SUPERIOR SOBA S BALKONOM STRANA PARK
Sadržaj: kupaonica i WC, sušilo za kosu, mini bar, SAT TV.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona.

WELLNESS
Energy Clinic je ekskluzivni međunarodni centar za dobrobit tijela, uma i unutarnjeg bića, fokusirajući se na revitalizaciju i obnovu energije te osjećaj potpunog opuštanja, ravnoteže i uživanja. Energy Clinic obnavlja, revitalizira i opušta vaše fizičko i unutarnje stanje kroz jedinstveni spoj suvremene zapadne i tradicionalne kineske medicine, zajedno s drugim alternativnim i komplementarnim tretmanima tijela i lica, osmišljenim za vraćanje energije izgubljene u dnevnoj rutini. 

S tim na umu, nudimo različite ali jedinstvene tretmane te premium liniju domaće organske kozmetike iz vlastite proizvodnje. Također koristimo i druge beauty brandove kao što je Thalgo te iste nudimo na prodaju našim klijentima kako bi njega kod kuće bila postojana.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.