Prepustite se čaroliji otoka Brača uz luksuzni smještaj u Villi Bonaci 4* u krugu obitelji ili prijatelja... Kupon vrijedi za 6+2 osobe i može se iskoristiti do 30.04.2021.

Bračka Vila Bonaca 4* smještena je u centru slikovitog mjesta Sumartina na Braču, prvi red do mora. Bonaca je kamena tradicionalna dalmatinska kuća koja je u potpunosti renovirana 2004. godine.


Ta šarmantna dvokatnica ima 3 dvokrevetne sobe (dvije na prvom katu i jednu na drugom katu), kuhinju / dnevni boravak u prizemlju, 2 kupaonice s WC-om, 1 odvojeni WC te veliki vrt s privatnim bazenom i 1 parkirno mjesto.


Završno čišćenje uključeno u cijenu!


Da bi našim gostima na Braču boravak bio što ugodniji, vilu smo opremili svim potrebnim uređajima i s pažnjom uredili interijere i okoliš, a da bismo zaštitili privatnost i mir vašeg odmora vilu iznajmljujemo kao cjelinu sa vrtom i bazenom.


Specifikacije Ville: 100 m2; okućnica 500 m2; dvokrevetne sobe - bračni kreveti: 2; 1 kupaonica s kadom; sobe s odvojenim krevetima: 1; 1 kupaonica s tuš kabinom; 1 parkirno mjesto; pogled na more; 2 pomoćna ležaja; 6 osnovnih ležaja; veličina bazena 24 m2; perilica rublja, klima, satelitska TV, besplatni internet, fen, pegla, stol za peglanje, HI-FI, grill, vrtna garnitura; 4 keramičke grijače ploče, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa, toaster, napa, aparat za filter kavu, mikrovalna pećnica, grijač vode


Zbog svoje pozicije u centru Sumartina, vila se nalazi u neposrednoj blizini lokalnih dućana, restorana i kafića, a i najbliža plaža udaljena je svega desetak minuta hoda. Vila je idealna za odmor obitelji ili grupe prijatelja željnih međusobnog druženja, ali i uživanja u prirodnim blagodatima i delicijama Brača.

Oni željni zabave i aktivnijeg odmora, uvijek mogu svratiti u obližnji Bol, koji osim bogatoga noćnog života nudi i brojne sportske sadržaje.