Svima treba kvalitetna doza šale! Hotel Pinija 4* u Petrčanima: VIKEND SMIJEHA na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i dijete do 12 g. uz nastup komičara, wellness&spa, vouchere...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nasmijte se uz gostovanje Standup komičara Splicka scena na temu "Mi muškarci, Vi žene"! Mediteranski odmor kojem ćete se uvijek rado vraćati! Kupon vrijedi isključivo od 16.04.21. do 18.04.21.

HOTEL PINIJA ****

Konstantna modernizacija sa svrhom unaprijeđenja ponuda i usluga, a duga obiteljska tradicija garantira srdačan i osoban pristup svakom gostu. 
Od 2001. godine hotel se kompletno modernizira te je izgrađen sportsko-rekreacijski dio hotela s unutarnjim bazenom s fitnessom. 

Godine 2008. hotel je podignut na kategoriju 4* te je napravljen novi otvoreni bazen. Godine 2015. izgrađen je novi wellness & spa centar. Godine 2019. renoviran je hotelski restoran s terasom te je izgrađeno sunčalište kraj bazena. 

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u premium sobi s balkonom, s doručkom i večerom (polupansion) + + besplatan WI-FI u sobi + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju. Nasmijte se uz gostovanje Standup komičara Splicka scena na temu "Mi muškarci, Vi žene"! Gratis smijeh uz promociju Gin-a i Cocktail-a!

Smještaj
U ponudi je 307 moderno uređenih soba koje se protežu kroz 3 hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajeom i aperitiv barom. 

4 hotelska apartmana i 6 soba prilagođenih osobama s invaliditetom, ispunit će sva Vaša očekivanja i potrebe (besplatan parking, Internet corner, mjenjačnica, bankomat, čuvanje prtljage, suvenirnica, mini market, praonica rublja, faks/fotokopiranje). 

Premium soba

Obilježava ju kombinacija pažljivo dizajniranog prostora s toplim osjećajem skladnih i opuštajućih boja. Osmišljena je s ciljem spajanja funkcionalnosti i estetike. Premium sobe su novouređene, dvokrevetne sobe s balkonom, površine otprilike 22 m². Pružaju pogled na predivnu borovu šumu ili more. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima. 

Wellness & SPA Marea 

Fuzija blagih mirisa i opuštajuće glazbe pružaju specifičan ugođaj Wellness & Spa centra Marea. Tretmani Wellness & Spa centra „Marea“ temelje se na individualnom pristupu i prilagođavanju svakog tretmana vašim željama i zahtjevima. 

Naglasak je stavljen na jedinstven „Pinija Experience“ koji se sastoji od prirodnog pilinga i masaže tijela s dodatkom mediteranskog ljekovitog bilja. Za njegu se upotrebljavaju kozmetički proizvodi francuske kozmetičke kuće Sothys jer za goste se osigurava samo najbolje. 

 Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u moderno opremljenom fitness centru. Nakon treninga, opustite mišiće uz pomoć vode u bazenu ili relaksirajuće pare u finskoj sauni ili parnoj kupelji. *Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s hidromasažom, te dječjeg bazena + neograničeno korištenje fitness dvorane + korištenje animacijske sobe za djecu + tematski vikendi uz bogatu zabavu + korištenje Wellness & Spa centra "Marea" - (saune, relax zona i jacuzzi s pogledom na more, soba s himalajskim zidom soli) za vrijeme boravka; uz prethodnu rezervaciju termina prije dolaska na 023 202 0532 - samo odrasli iznad 18 godina + voucher od 15 % popusta na sve tretmane Wellness & Spa centra Marea + poklon voucher od 20 % popusta u a la carte restoranu + poklon voucher za 1 h korištenja Golf terena po rezervaciji (uz prethodnu rezervaciju na recepciji).

Restoran & barovi

Iskusite čari Mediterana i prepustite se uživanju u gastronomskim specijalitetima hotelskog restorana. Ponuda restorana bazirana je na hrvatskoj, dalmatinskoj i internacionalnoj kuhinji. Uz vrhunski pripremljene obroke, izrazitu pažnja je posvećena kvaliteti namirnica s kojima su pripremljena jela. Nakon uživanja u gastronomskom doživljaju, možete odabrati opuštanje uz bazen, uživanje na plaži ili jednostavno odabrati miran kutak u jednom od četiriju barova.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na telefon 023 202 500 (radnim danom od 08:00 - 16:00 h) ili putem maila sales@hotel-pinija.hr ili info@hotel-pinija.hr. Obavezna rezervacija na mail sales@hotel-pinija.hr ili info@hotel-pinija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.