Uklonite znakove preuranjenog starenja i umora! Neivazivno zatezanje kože lica ili lica, vrata i dekoltea uz BIOLIFTING MASAŽU u salonima Bio+Klink Zagreb, već od samo 169 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se może iskoristiti do 10.06.2021. na adresama: Ulica Milana Amruša 8, Zagreb i 8 Bukovački ogranak 7 - Bukovac!

Trajanje tretmana je okvirno 50 minuta!

Biolifting je estetsko-dermatološki tretman koji potiče Vaš kolagen na proizvodnju, jasno njega s godinama gubimo i u organizmu se manje stvara. Veća proizvodnja kolagena označava proces revitalizacije samog lica. Koža nakon tretmana vidno je zdravija, svježeg izgleda i zaglađenih bora koje su posljedica starenja. 

Bioliftingom se rješavaju sljedeći problemi: isušena i naborana kože (vrat), blagotvorno djeluje na podočnjake i tamne kolutove oko očiju, akne se smanjuju ili nestaju u potpunosti bez ožiljaka, koža postaje ponovo zdrava, elastična, bez bora, kapilara i ožiljaka - pjege, fleke, poremećaji pigmentacije nestaju ili se umanjuju.

Masaže lica su tretmani koji uključuju stimuliranje mjesta pritiska na licu, vratu i ramenima. ... Masaža lica pomaže u promicanju zdrave kože dok opušta mišiće lica. Ima opuštajući i pomlađujući učinak, pomažući vam da izgledate i osjećate se bolje.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 621 1110, uz KOD i ID kupona po primitku!