Želite da Vaša kosa bude svilenkasta i trajno ravna? Intenzivna njega revolucionarnim COCOCHOCO brazilskim KERATIN tretmanom u Frizerskom salonu L' art u Zagrebu! GRATIS šišanje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napredni proces koji kosu čini ravnom, glatkom i sjajnom! Tretman je baziran na keratinu, a formula je prožeta ekstraktom kakaa. Preporuča se za jako slabu, kovrčavu i oštećenu kosu! Kupon se može iskoristiti do 10.06.2021.

Osim uobičajenih usluga šišanja, feniranja, bojanja kose i pramenova, salon L´art konstantno se trudi educirati tim i ponuditi najnovije usluge. 

Tretman trajnog ravnanja kose istaknutim svjetskim preparatom Brasil Cacau Cadiveu uspješno rade već godinama, a u  ponudi nude i Olaplex, kao zaseban tretman za njegu i zaštitu kose ili kao zaštitu od kemijskog oštećenja kose prilikom posvjetljivanja ili bojanja kose.

Šta je COCOCHOCO BRAZILSKI KERATIN TRETMAN?
Ovo je revolucionarni tretman za ravnanje kose čiji postupak intenzivno obnavlja niti kose pomoću keratina i silikona. Glavni sastojak je keratin koji je ujedno i sastavni dio strukture kose. U užurbanom i estetski nastrojenom svijetu svakodnevno ju ispravljamo i ravnamo uređajima visoke temperature, tretiranje i učestalo bojanje, kao i izlaganje suncu dugotrajno oštećuje kosu. Stoga su stručnjaci uz pomoć prirodnog sastojka kose KERATINA našli način za intentivnu regeneraciju. 

Trajanje tretmana na kosi 2 do 4 mjeseca! Adresa: Frizerski salon "L Art" - Salon Utrine, Marjanovićev prilaz 6, Utrine, Zagreb. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 8-20h, subotom 8-16h.