Lepršavo proljeće kuca na vrata! Boutique Hotel Melissa u Poreču nudi luksuzni predah na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja s doručkom za 2 osobe i dijete do 6 g., već od samo 899 kn!

Puna cijena 1.550 kn
Ušteda 41%
Cijena 899 kn
Uštedi još 40 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 40 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite sve mediteranski čari koje Poreč nudi u proljetnom periodu! Uživajte u sunčanim šetnjama...Iskoristivost kupona do 31.05.2021.!

Boutique Hotel Melissa

Butik hotel Melissa smješten je na glavnom trgu u Poreču, samo nekoliko koraka od Jadranskog mora, te sadrži elegantne sobe i restoran s vanjskom terasom. Eufrazijeva bazilika, koja je pod zaštitom UNESCO-a, udaljena je 250 metara. U cijelom hotelu dostupan je besplatni WiFi.

Sve klimatizirane sobe sadrže TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje, sef i minibar. Vlastita kupaonica ima tuš, besplatni kozmetički pribor i sušilo za kosu.

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel: 00385 91 987 84 09 i 00385 52 555 750 ili na e-mail: info@hotelmelissa.hr uz ID i KOD kupona.

Moguća nadoplata za polupansion u iznosu od 75 kn/ osoba/ dan!

POREČ je grad koji spaja staro i novo, moderan način života i ostatke minulih vremena. Posjetite nas i sami se uvjerite da uz razgledavanje starih spomenika možete uživati u modernom komforu ponude grada. Prošetajte Decumanusovom ulicom u staroj jezgri grada, posjetite baziliku sv. Eufrazija koja potječe iz 3. stoljeća te nastavite šetnju na rivi i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi grada gledajući more.