TOP ponuda za svileno glatku kožu bilo kojeg dijela tijela u udobnosti vašeg doma - SET sa čak 2 uređaja za depilaciju + 2x torbice za pohranu + 1x set za manikuru i šminku, a sve za samo 160 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve što Vam treba za uklanjanje neželjenih dlačica, lijepe i njegovane nokte ruku te šminku u jednoj ponudi! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Set za depilaciju – za svileno glatku kožu!

Predstavljamo novi uređaj za depilaciju, sjajnu inovaciju koja pronalazi, hvata i uklanja neželjene dlačice iz korijena, sprječavajući ponovo pojavljivanje tjednima.

Najnovija inovacija uređaja za depilaciju sastoji se od oštrica od titana koji istovremeno masiraju površinu kože i uklanjaju dlačice iz korijena, s najvećom preciznošću i za samo nekoliko sekundi.

Set sadrži: 2x uređaja za uklanjanje dlačica (baterije nisu uključene) + 2x torbice za pohranu + 1x set za manikuru i šminku + 1x upute za uporabu.

Jednostavno prođite uređajem oko problematičnog područja i nikada nećete promašiti dlačicu! Uređaj je 30, 40 čak i 50 puta brži od pinceta, i najbolje je što nećete morati koristiti uređaj ponovno tjednima! Pincete mogu sklizati na nježnim dlačicama i mogu čak slomiti normalne dlačice, što može dovesti do bolnog urastanja dlačice.

Uređaj možete koristiti na području oko usana, bradi, koljenima, obrazima, bikini području i ispod pazuha. Koristite na napetoj površini kože i upravljajte malim, kružnim pokretima.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).