Do čistog doma i besprijekornih podova uz čistač Aqua Jet Duo Mop! Višenamjenski čistač podova od mikrovlakana s dva lica i punjivim spremnikom za vodu za samo 130 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Višenamjenski sprej čistač podova Aqua Jet Duo Mop glatko će kliziti po svim površinama, a nastavci od mikrovlakana efikasno će očistiti svu prašinu i bakterije! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Čistač Aqua Jet Duo Mop je savršeni kućanski sprej čistač podova za višestruke površine za mokro i suho čišćenje. S ugrađenom sprej bočicom zapremnine i do 700 ml vode, jednostavno špricate dok čistite! Na taj način uvijek imate dostupnu pravu količinu čiste i svježe vode direktno ispred brisača.

Nastavak od mikrovlakana s dva lica - za mokre i suhe površine ● ugrađena sprej bočica ● čista voda direktno ispred sprej čistača ● okidač za sprej ugrađen u dršku ● izmjenjive strane

Višenamjenski sprej čistač podova od mikrovlakana s dva lica

Ima nastavak od mikrovlakana s dva lica, jednu stranu koristite za mokro čišćenje, a zatim u trenutku okrenite čistač za suho brisanje i poliranje površine. Možete očistiti najmokrije podove, obrisati prašinu i očistiti suhe površine.

Dvije vrste mikrovlakana za najefikasnije čišćenje

Dvostrani nastavak od mikrovlakana čisti površine na dva vrlo različita načina:

- strana za mokro čišćenje je gust, ultra-upijajući materijal koji može upiti i do SEDAM PUTA svoje težine u vodi, tako da je savršen i za najzahtjevnije zadatke čišćenja tvrdih površina poput pločica, laminata, drvenih pa čak i kamenih podova

- strana za suho poliranje sa svojim dužim debljim vlaknima stvara statički elektricitet te tako privlači prašinu kad se miče po podovima, policama, okvirima vrata i prozorskih klupčica, loveći ne samo vidljivu prašinu već i nevidljive bakterije i alergene

Čistite čistom vodom direktno ispred višenamjenskog sprej čistača

Pametni dio višenamjenskog spreja čistača Aqua Jet Duo Mop je ugrađeni sprej i okidač. Drži i do 700 ml čiste vode te uklanja potrebu za nošenjem teške i neuredne kante s jako prljavom vodom. Sa sprejem kojeg možete kontrolirati okidačem na dršci, možete dodavati svježu čistu vodu, upravo u onoj količini koja Vam je potrebna, direktno na pod ispred višenamjenskog čistača. Na ovaj način nikad nećete imati lokve vode koje mogu oštetiti laminat ili drvene podove. Vaši podovi se brže suše i nikada više nećete morati čistiti svoj dom kantom prljave vode!

Set uključuje: 1x višenamjenski sprej čistač poda ● 1x nastavak od mikrovlakana s dva lica ● 1x punjivi spremnik s vodom ● upute za korištenje

Boje: siva i ljubičasta
Kapacitet: 700 ml
Dimenzije: u pakiranju 10x13x128cm / jedinica 41x13x128cm
Materijali: nastavak od mikrovlakana - 80% poliester 20% poliamid
Težina: 1kg

Čišćenje: prati u perilici na 30°C ili nižoj temperaturi; ne izbjeljujte i ne sušite u sušilici; ne glačajte i ne čistite u kemijskoj čistionici; perite s komadima sličnih boja.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).