Kondicija i trening uz cijelu teretanu u jednoj spravi! Sa Total Crunch spravom redovito vježbajte, mršavite i oblikujte svoje tijelo u udobnosti vlastitog doma, a za samo 650 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Total Crunch je cijela teretana u jednoj spravi koja ne zahtijeva mnogo prostora, a omogućava Vam potpuni trening u vlastitom domu! Prednosti su brojne, a pomoći će Vam da izravnate trbuh + sagorite kalorije + dodatno smršavite! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Uz Total Crunch rade sve mišićne skupine! Oblikuje leđa, ramena, prsa, bicepse, tricepse, trbušne mišiće, stražnjicu, bokove i bedra.

Podesiva sprava za vježbanje, nudi sve što vam je potrebno za potpuni trening u jednoj kompaktnoj spravi koja ne zahtijeva mnogo prostora. Sklopiva konstrukcija, podesivo sjedalo za maksimalni komfort pri vježbanju!

Izrađen od čvrstih metalnih cijevi, TotalCrunch nije samo sprava lagane, ali snažne osnove, već i partner za vježbanje koji će vam omogućiti mnogo godina sigurnog i pouzdanog vježbanja.

Vaš trening može biti ugodan i zabavan. Omogućuje vam vježbanje cijelog tijela radi oblikovanja: ruku i ramena ● prsa i leđa ● trbušnih mišića ● stražnjice i nogu!

Uz jednostavne prilagodbe to je sprava koja Vam pomaže da glatko prođete kroz svaku vježbu i omogućava mnoštvo učinkovitih položaja za vježbanje u jednoj, cjenovno pristupačnoj spravi.

Tehničke specifikacije: maksimalna težina 120 kg, težina sprave 12 kg.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 45 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).