[NOVO] Priuštite maci kraljevski tretman i luksuzni boravak! Moderni Aristocat Hotel u Zagrebu razmazit će Vašu macu na 3 dana/ 2 noćenja s poslasticama te SPA PAKETOM, samo 199 kn!

Mnogi im ne mogu odoljeti ili zamisliti svoj dom bez njih! Mačke su se uvukle pod našu kožu. Svaki detalj u hotelu ima svoju funkcionalnu i estetsku zadaću te je podređen tome da Vašem ljubimcu boravak učini ništa manje nego savršenim. Kupon se može iskoristiti do 29.05.2021.

ARISTOCAT HOTEL nastao je iz ljubavi prema mačkama. Nama su mace više od kućnih ljubimaca.

Ako putujete, renovirate, idete na godišnji, more, skijanje, vjenčanje ili dugo planirano druženje mi smo tu za vas. ARISTOCAT HOTEL ima stroga pravila ponašanja, izvrsne higijenske uvjete i zdrave ljubimce u prostranim apartmanima. Neke mace su bezbrižne, neke društvene, a neke sramežljive ili uplašena pa im treba vremena da se naviknu na novi prostor. Naš tim iz tog razloga ima individualni pristup svakoj mački što njihov boravak u hotelu čini ugodnim.

Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja sa maženjem, SPA PAKETOM, igranjem i poslasticama za vaše dlakave članove! Isključivo za kućne mačke, mace moraju biti zdrave i redovito cijepljene, Pijesak uključen!


Svaka mačka koja dolazi u hotel obavezno mora imati potvrdu veterinara da može boraviti u istoj prostoriji s drugim mačkama, da je zdrava i da nema vanjski ili unutarnjih nametnika.
U ARISTOCAT hotelu higijena nam je prioritet. Mačke obožavaju čiste i  uredne apartmane, čisti wc, čiste posudice za hranu i vodu te svježu mačju travu. Naš hotel je uvijek dezinficiran, čist i uredan, a mačji kreveti se nakon svakog boravka peru i prokuhavaju.

IGRAONICA
Od 8:00 h do 21:00 h mace će uživati u posebno pripremljenoj igraonici za njihovu zabavu, igru i uživanje. Smirujuća glazba, penjalice, grebalice, poligoni i igračke pretvorit će njihov boravak u jedno lijepo i bezbrižno iskustvo. Tu su Ema i Martina, naše tete čuvalice koje će maziti vaše ljubimce, igrati se s njima ili ih pustiti na miru ako im to više odgovara. Bitno je da budu sretne uz naše tete koje će im dati puno ljubavi i pažnje. U 21:00 h je vrijeme spavanja i svaka maca odlazi u svoj apartman na spavanje.

Prije kupnje kupona obavezna telefonska rezervacija termina na tel: 0912604603!