Zagrijte se, uštedite energiju i novac uz TOP ponudu - kompaktna prijenosna grijalica ECOHEATER snage 450 W, s LED ekranom i termostatom, po fenomenalnoj cijeni - za samo 90 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sada je jednostavno ugrijati bilo koji prostor i biti ekološki osviješten – s novom EcoHeater grijalicom! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Prijenosna grijalica – EcoHeater štedi energiju i grije brže!

EcoHeater zauzima jako malo mjesta te brzo i tiho pretvara hladne prostore u tople i ugodne i pritom štedi energiju. Ova osobna grijalica koja čuva energiju jednostavno se uključuje u bilo koju zidnu utičnicu.

Za razliku od sličnih malih uređaja, prijenosna grijalica – EcoHeater ima snažnih 450 vati. Sva ta snaga za grijanje Vašeg osobnog prostora, čak brže od drugih sličnih uređaja!

Kompaktna osobna grijalica ● štedi energiju ● 450 W ● jednostavno se uključi u utičnicu ● LED ekran i podesivi termostat ● On/Off s tajmerom ● zauzima jako malo prostora !

Tajna EcoHeater grijalice je njezina napredna Cerama-Therm tehnologija niske potrošnje energije što čini ovaj uređaj malenim i atraktivnim, ali dovoljno snažnim da proizvede toplinu koju zbilja želite za najveći komfor; ima podesivi termostat koji Vam daje preciznu kontrolu temperature s lako čitljivim LED displejem.

Zašto platiti mnogo novaca za ružne grijalice koje zauzimaju toliko prostora i troše toliko dragocjene energije?!

Uklonite zimsku hladnoću i hladne kišne dane. Neka Vam bude toplo i ugodno, na ekološki pametan način – s EcoHeater prijenosnom grijalicom!

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).