Najsuvremenija tehnologija usisavanja napokon dostupna i za vaš dom! Uz FANTOM VIŠENAMJENSKI USISAVAČ s vodenim filterom očistite kompletni prostor i osvježite zrak po fenomenalnoj cijeni - 880 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u najnaprednijoj vakuumskoj tehnologiju usisavanja uz FANTOM višenamjenski usisavač s vodenim filterom - snage 2200 W i volumena posude 20 L! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

FANTOM VIŠENAMJENSKI USISAVAČ S VODENIM FILTEROM

Više značajki na jednom uređaju

FANTOM je višenamjenski usisavač koji omogućava suho i mokro usisavanje te je njime vrlo lako isisavati tekućine. Pogodan je i za osvježiti zavjese. Osim što čisti, usisavač FANTOM osvježava i zrak u prostoriji.

Set sadrži: 1x FANTOM usisavač u crvenoj boji + 1x fleksibilna cijev + 1x uski nastavak + 1x četkica za pod + 1x vrećica za prašinu + 1x četkica za namještaj !

Robusna i kvalitetna izrada

Kućište FANTOM usisavača je izrađeno od nehrđajućeg materijala, robusno i otporno na udarce. Usisavač FANTOM je opremljen motorom s posebnim odvodnim sustavom. To osigurava da se motor hladi posebnim ventilatorom kako bi se spriječilo pregrijavanje motora u slučaju začepljenja sustava za usisavanje. Zrak s česticama prašine se čisti pomoću filtera i ne dolazi u dodir s motorom. Inovativni sustav filtriranja sprječava prikupljanje prašine na motoru što omogućava dulji vijek trajanja motora.

Podesite usisnu snagu

Podešavanje usisne snage omogućuje lakšu kontrolu usisa. Možete podesiti idealnu usisnu snagu kod različitih površina, kod tepiha napravljenih od laganih tkanina ili zavjesa, da se zbog jakog usisa ne uvuku u usisnicu. Sada možete ručno podesiti snagu usisavanja.

Opsežan set nastavaka

Pri kupnji FANTOM usisavača dobit ćete uski nastavak za proreze, četkicu za pod i četkicu za namještaj. Svi nastavci prikladni su za suho i mokro usisavanje.

Tehnički podaci: napon 220 – 230 V AC, ~ 50-60 Hz; snaga 2200 W; neto težina 6,40 kg; razina zaštite IPx4; volumen posude 20 litara.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 45 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).