Moćna priroda, igra svijetla i boja - NP Plitvice! Luksuzni Guest House Plitvička 4* poziva Vas na proljetni odmor u modernim apartmanima na 3 dana/ 2 noćenja za 4 osobe, od samo 999 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.500 kn
Ušteda 33%
Cijena 999 kn
Uštedi još 35 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 35 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Razigrani prizori kompleksa NP Plitvice koji oduševljavaju bojama, igrom svijetla i jezera te kaskada! Na raspolaganju su Vam dvije opcije: tjedna ili vikend, odaberite svoju i započnite svoj odmor! Kupon vrijedi do 26.05.2021.!

GUEST HOUSE PLITVIČKA****

Novoizgrađeni, obiteljski vođeni privatni smještaj Plitvička nalazi se na slikovitoj lokaciji, svega 15 minuta hoda od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Smješten je na mirnoj lokaciji u selu Mukinje. 

Zahvaljujući toplim ljetima, zelenim proljećima i zimama s obilatim snijegom, prekrasni Nacionalni park Plitvička jezera idealno je odredište tijekom cijele godine.

SMJEŠTAJ

Gosti se mogu potpuno opustiti i dobro naspavati u smještaju koji uključuje sve potrebne sadržaje, među kojima je TV sa satelitskim programima. WiFi je moguće besplatno koristiti na terasi.

Dodatna vrijednost ponude je GRATIS parking te u cijeni uključena boravišna pristojba, posteljina i ručnici!

Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 200 metara, a do autobusnog stajališta ima svega nekoliko koraka. U okviru objekta moguće je uživati i u doručku. Gosti se mogu opustiti na terasi. • Mogućnost nadoplate za doručak: 60 kn/ osobi i danu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail suzanaantonic@icloud.com ili na mobitel 099 744 9970, uz KOD kupona po primitku kupona.

NP Plitvička jezera
Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

OKOLICA
Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.