Razmazite se profinjenim odmorom u Umagu na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Melia Coral 5* uz opuštanje u wellnessu, bazenu...sve za 2 osobe i dijete do 12 g., samo 1498 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obnovite energiju, vratite si usredotočenost i usklađenosti kroz jedinstven pristup hotela Melia Coral! Kupon vrijedi do 23.04.21.(odlazak)!

Hotel Meliá Coral for Plava Laguna prestaje biti isključivo Adults Only hotel. Profinjena atmosfera, elegancija i vrhunska usluga ostaju na istom nivou, kao i hotelski sadržaji, poput wellness centra, a' la carte restorana, automat cluba, beach cluba na plaži i svega dodatnog što već godinama čini Meliá Coral for Plava Laguna omiljenim mjestom za opuštanje kao i za privatna i poslovna okupljanja.

Hotel Melia Coral je hotel s 5 zvjezdica u Umagu, namijenjen gostima koji su navikli uživati u ljepotama života: baldahini na plaži, kokteli, inovativna kuhinja i luksuzna Wellness iskustva. Sve što treba za odmor u Hrvatskoj koji ćete dugo pamtiti.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena; besplatan wifi i ulaz u wellness. Boravišna pristojba je uključena u cijenu te parking je raspoloživ u blizini hotela!

U ovom modernom hotelu smještenom među borovima sretno se spajaju elegancija i luksuz. Sve je podređeno odmoru, uz garanciju mira i privatnosti. Gosti željni aktivnosti i avantura provest će se kao nikada u životu, jer su teniski tereni i razni drugi sportovi dostupni na par koraka od hotela, kao i popločana plaža. Iznajmite bicikl i odvezite se u Umag ili prošećite uz more do samog centra grada.

PREMIUM SOBA S BALKONOM STRANA MORE
Površina ove sobe je oko 25 m2, a nudi dva odvojena ležaja, kupaonicu sa tuš-kadom i opremljen balkon s pogledom na morsku stranu hotela, s kojeg ćete moći uživati u najljepšim zalascima sunca. Soba je prikladna za smještaj najviše 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina (11,99). Sve sobe uređene su u toplom i privlačnom stilu, udobne su i funkcionalne, posebno dizajnirane kako bi osigurale ugodan boravak svakom gostu, bez obzira na razlog dolaska.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!

WELLNESS

Energy Clinic je ekskluzivni međunarodni centar za dobrobit tijela, uma i unutarnjeg bića, fokusirajući se na revitalizaciju i obnovu energije te osjećaj potpunog opuštanja, ravnoteže i uživanja. 

Energy Clinic obnavlja, revitalizira i opušta vaše fizičko i unutarnje stanje kroz jedinstveni spoj suvremene zapadne i tradicionalne kineske medicine, zajedno s drugim alternativnim i komplementarnim tretmanima tijela i lica, osmišljenim za vraćanje energije izgubljene u dnevnoj rutini. S tim na umu, nudimo različite ali jedinstvene tretmane te premium liniju domaće organske kozmetike iz vlastite proizvodnje. 

BEZBRIŽAN BORAVAK
Kao odgovor na izazove uzrokovane pandemijom COVID-19, u objektima Plave Lagune posvetili smo još više pažnje zdravlju, čistoći i osobnom prostoru kako bismo svakom gostu osigurali ugodan, siguran i opuštajući boravak.