Sjajna prilika za učenje i vježbu engleskog jezika! ONLINE konverzacijski tečaj engleskog jezika s izvornim govornikom uz Smart jezike u pola cijene - za samo 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečaj počinje u ožujku i traje do lipnja pa se polaznici mogu priključiti bilo kada (drop in), a nastava je online! Traje 10 sati uz mogućnost produljenja. Kupon vrijedi do 30.04.2021., odnosno krajnji datum za prijavu na tečaj.

Konverzacijske vještine su jedne od najvažnijih koje pojedinac može posjedovati. Prvenstveno zato jer njima direktno izmjenjujemo informacije s našim sugovornicima.

Smart metoda: Successful – Meaningful – Ambitious – Reliable – Trustworthy = SMART !

Kod nas u Smartu je i na najnižim stupnjevima najvažniji cilj da naši polaznici progovore ciljani jezik što prije. Samim time smo osmisli ciljani konverzacijski tečaj za uvježbavanje aktivne komunikacije gdje nije potrebno posebno znanje potpune gramatike stranog jezika. Najvažnije je upotrebljavati ono što su polaznici do tada već naučili na način da aktivno koriste jezik, a pritom usavršavajući svoje komunikacijske vještine.

Bilo da Vam je cilj uvježbati ciljani jezik ili se pak riješiti straha pri komunikaciji, naši stručni profesori su tu za Vas. Uz njihovo vodstvo, u ugodnoj atmosferi, uvjereni smo da ćete istovremeno uživati u zanimljivim temama te se dobro zabaviti.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNO kontaktirati školu na info@smart-jezici.hr s priloženim kuponom (uz KOD i ID) za daljnji postupak prijave na tečaj.

Smart škola nastoji svakom klijentu pružiti uslugu po mjeri. Kroz nastavu potičemo polaznike na aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja te osiguravamo učenje u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Kroz naš sustav nastave naglasak stavljamo na napredak polaznika te kontinuirano pratimo njihovo zadovoljstvo kvalitetom naših usluga.

Kvalitetnom uslugom i zadovoljstvom naših polaznika nastojimo ojačati prepoznatljivost našeg brenda te postati vodećom školom stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba. Kontinuiranim praćenjem trendova na tržištu i uvođenjem inovacija nastojimo postati ustanova s međunarodno priznatom kvalitetom te ojačati suradnju s inozemnim partnerima kako bismo našim klijentima omogućili praksu na "licu mjesta".