Proljetni odmor na idiličnom otoku Braču! Uživajte u zasluženom odmoru uz 3 dana/2 noćenja za 6 osoba u luksuznim mobilnim kućicama Boutique Camping Bunja već od 579 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu su uključeni i korištenje struje, vode i plina te jedno parkirno mjesto! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 01.04. - 28.05.2021. ili 29.05. - 15.06.2021.

BOUTIQUE CAMPING BUNJA smješten je na sjevernoj strani otoka Brača, nasuprot grada Splita. Kamp se nalazi u staroj borovoj šumi, stopljen s okolinom, na samoj obali mora. 

Gosti kampa su u dodiru s mediteranskom klimom, autohtonim detaljima kao što je kućica od kamena za pastire – bunja i suhozidima. Po cijeloj dužini kampa prostire se plaža dugačka 500 metara na kojoj gosti mogu uživati u miru i kristalno čistom moru, a ako volite više stijene, ispod kampa se nalaze i škrape s ograđenim krevetima s baldahinima...

Kamp nudi privatnost i dašak luksuza s prekrasnim pogledom na more za obitelji, romantične parove i hedoniste. Cilj nam je da se svaki gost osjeća posebno te da se opusti i zabavi u netaknutoj prirodi. 

Aktivniji gosti mogu iskoristiti širok izbor izleta i aktivnosti na otoku. Neke od aktivnosti su vodeni sportovi te biciklizam, planinarenje na najviši otočni gorski vrh na Jadranu i drugih aktivnosti.

U samom središtu kampa nalazi se i sanitarni čvor, prostor za pranje suđa i rublja, kao i perilica rublja.

MOBILNE KUĆICE

Povucite se u opuštajuću prirodu i prepustite se zvukovima i doživljaju ljeta u modernim i udobnim mobilnim kućicama Boutique Campinga Bunja.

Mobilne kućice mogu primiti do šest osoba, potpuno su opremljene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.

Mobilne kućice su dimenzija 8x4m, odnosno 32 m2 i mogu ugostiti do 4+2 odraslih osoba. Svaka mobilna kućica ima svoju natkrivenu terasu od 24 m2 sa stolom i stolicama za 6 osoba te 2 ležaljke.

Mobilne kućice sadrže: opremljenu kuhinju s kompletom posuđa za 6 osoba, frižiderom i zamrzivačem, sobu s bračnim krevetom, sobu s 2 odvojena kreveta, dnevnu sobu s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, 2 kupaonice, klima uređaj, sat TV, plahte, ručnici, parking mjesto, Wi-Fi Internet.

U kampu ćete još pronaći Beach bar u kojem možete uživati u najfinijim morskim delicijama, pizzama i lokalnim specijalitetima. Beach bar se nalazi 10 metara od plaže u borovoj šumi!