NOVO! Prepustite se plutanju u bestežinskom stanju u otopini soli i napunite svoje baterije za tijelo i duh! U Ananda Centru u Zagrebu čeka Vas 1h terapije FLOAT TANK za samo 289 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plutanje u bestežinskom stanju u sterilnoj otopini gorke soli poboljšava opće psihofizičko zdravlje. Uzmite jedan sat samo za sebe, i um i tijelo će vam biti zahvalni! Kupon vrijedi do 15.05.2021.

Sat vremena plutanja u Floatation Tanku vrijedi kao četiri sata normalnog sna. Poslije jednog sata plutanja bit ćete kao preporođeni.

Terapija plutanjem (floating) u kadi je način intenzivnog opuštanja u potpunoj tišini dok ležite u bestežinskom stanju u otopini blagotvorne Epsomove soli što oslobađa vaše tijelo stresa i pozitivno utječe na opće psihofizičko zdravlje i detoksikaciju.


Floatation tank je, znanstveno dokazano, metoda učinkovitog opuštanja i regeneracije nakog svakodnevnog stresa svih vrsta te drugih psihofizičkih tegoba. Tretman u Floatation tanku potpuno vas odvaja od zvukova, svjetla, mirisa i osjeta iz vanjskog svijeta što rezultira dubinskom relaksacijom uma i tijela, smanjenjem stresa i isceljenjem raznih tegoba. Osnova za plutanje u ovoj terapiji je visoka koncentracija soli u vodi koja omogućuje plutanje na površini vode u stanju bez gravitacije. Tijelo je u bestežinskom stanju, a kada/kapsula je opremljena raznim svjetlima i glazbom koji potiču učinak potpune opuštenosti. 

Više o terapiji Floatation Tank možete pronaći ovdje!


Tijekom ove terapije u vašem se tijelu smanjuje razina kortizola koji je glavna kemijska komponenta stresa, a istovremeno se potiče lučenje endorfina i dopamina, tzv. hormona sreće. Laički rečeno, u Floatation Tanku, stres jednostavno "odpluta" od vas.

Za razliku od ležanja na ležaju, plutanje u vodi omogućuje krvi da slobodno teče kroz cijelo vaše tijelo, kičma se izdužuje, kronična bol olakšava i tako je vašim mišićima omogućen potpuni oporavak. Oko 40 minuta boravka u Floatation kadi uzrokuje da se frekvencija moždanih valova prebacuje iz Alpha valova prema Theta pa i Delta valovima. Theta valovi su u korelaciji sa razvijenim meditativnim stanjima i tehnikama te omogućuju neizmjernu jasnoću misli i iskustvo "biti samog bivanja". Floatation tank je alat koji omogućuje ovo stanje pristupačnim svakome.


Epsomova sol bazirana na magneziju, koja se upotrebljava u Floatation Tanku omekšava i regenerira vašu kožu te utječe na regulaciju magnezija u organizmu. 

Terapija plutanjem u Floatation Tanku se posebno preporučuje poslovnim ljudima, studentima, osobama koje naporno rade, osobama koje su iz bilo kojeg razloga pod stresom, vrhunskim i rekreativnim sportašima. Terapija djeluje kao preventiva za uravnoteženost, opuštanje i brzu regeneraciju poslije izuzetnih napora. Plutanje u kapsuli je namijenjeno i svima koji imaju teškoće sa kralježnicom, vratnim dijelom kralježnice i glavoboljom, osobama koje imaju teškoće sa spavanjem, s regeneracijom zbog iscrpljenosti zbog vremenske razlike (jet lag), onima koji imaju teškoće s respiratornim sustavom te onima koji imaju probleme kod donošenja odluka.

ANANDA CENTAR

Voditelj i osnivač Ananda centra je Dražen Radaković, psihoterapeut i savjetnik s dugogodišnjim iskustvom. Intenzivno radi obiteljske, sistemske i poslovne konstelacije, kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu – titula univ.spec.act.soc.


Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je 1998.-2001.g. Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychoterapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren, gdje je stekao svoje prvo zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry).

Za sada je jedini certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton. Sudjelovao je na seminarima čuvene američke psihoterapeutkinje Phyllis Krystall gdje je naučio tehniku "kidanja veza".


Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu: Kontaktirao je i prošao edukacije sa Ž. M. Slavinskim, poznatim psihologom iz Beograda i dobio diplomu PEAT-a. Također je prošao obuku Theta iscjeljivanja. Vodi i vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje. U nakladi izdavačke kuće Profil objavio je knjige "Hipnoza za svakodnevnu primjenu" (2012.) i "Život između smrti i ponovnog rođenja" (2014.). U vlastitoj nakladi objavio je knjigu "Gay kod" (2015.), a u izdanju naklade Uliks knjigu "Reinkarnacija" (2019.).