Redukcija masnih naslaga i oblikovanje tijela! Bio Klinik Plus u Zagrebu donosi 2 paketa mršavljenja: 5x infrarcvena + 5x limfna+ 5x elektrostimulacija ili uz +2x bodywrapping i kavitacija, od 399 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od ponuđena dva paketa, manji ili veći! Kupon se może iskoristiti do 05.06.2021. na adresi: Ulica Milana Amruša 8, Centar!

Kavitacija se smatra najmoćnijim tretmanom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Manji zastoj limfe događa se svakodnevno, pri dužem stajanju zbog sile gravitacije. Veći i kompleksniji zastoji limfe događaju se nakon nekih operacijskih stanja i/ili bolesti. Karakterizirani su otokom na ekstremitetima. Limfna drenaža aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi  za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Pod normalnim okolnostima limfnim sustavom svakodnevno protječe oko 4 litre tekućine. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela. Limfna drenaža koristi anatomske i fiziološke spoznaje o sustavu cirkulacije čovjeka. Stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja prolazak limfe na kritičnim točkama i ubrzava metabolizam tkiva.

Elektrostimulatori funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit i otklanja efekat narančine kore.Elektrostimulacijom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela. Reducira se celulit i poboljšava elastičnost kože. Povećava se mišićna masa i elimiraju se toksini

Infracrveni tunel kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 114 0972, uz KOD i ID kupona po primitku!