[NOVO] Spas u zadnji čas! Vitki do ljeta s udarnim PAKETOM MRŠAVLJENJA u Enara salonu u Splitu uz 6 tretmana termo dekom + 6 body wrappinga + 6 anticelulitnih masaža uz 58% popusta i za samo 649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte nešto potpuno drukčije, topli body wrapping sa cimetom i ljutom paprikom ili hladno-aktivnim gelom od mentola, kamfora i divljeg kestena! Za najbolji učinak preporuča se 3 dolaska tjedno! Kupon se može iskoristiti do 10.06.2021.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža poseban je način masaže dizajniran posebno za ciljanje celulita i pomoć u smanjenju i uklanjanju celulita na potrebnim mjestima. Anticelulitna masaža djeluje razgrađujući masnoće u podrucju zahvaćenim celulitom. Masažni terapeut koristi posebne tehnike valjanja kako bi razgradio masnoću. 

BODY WRAPPING

Topli body wrapping preporuča se za uklanjanje mekog ili vodenog celulita, dok se njemu ne smiju tretrati osobe koje imaju proširene vene i/ili kapilare. Hladno - aktivni drenažni gel protiv celulita koji svojim djelovanjima učvršćuje i oblikuje tijelo. Preporupča se za redukciju celulita i oblikovanje problematičnih područja tijela. Pogodan je za osobe s osjetljivom kožom i proširenim kapilarima te venama zbog snažnog hladnog djelovanja. Sastoji se od mediteranskog maslinovog ulja, mentola, eteričnog ulja, mente i limuna.  Aktivni sastojci esecijalnih ulja limuna i peperminta blagotvorno djeluju na poboljšanje stanja kapilara.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.092 336 6368, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.

TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

 Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.