Doživite upečatljivu ljepotu Opatije uz profinjeni hotel Astoria 4* by OHM Group®! Proljetni predah od 2 dana/ 1 noćenje s Polupansionom za 2 osobe za samo 699 kn! Dijete do 12 g. GRATIS!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda dodatno uključuje bocu vode i voće u sobi po dolasku! Bajkovita Opatija zasigurno će Vam ostati urezana u sjećanje... Provedite zasluženi odmor uz visoku razinu sofisticiranosti! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 15.05.21.

HOTEL ASTORIA**** by OHM Group®

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria**** pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. Bilo da je to mjesto za odsjedanje, večeru, zabavu ili odmor: Hotel Astoria**** je s pravom destinacija načina života.

Djeca do 12 godina besplatno na pomoćnom ležaju!

Hotel Astoria**** je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

Obavezno prije kupnje provjeriti slobodne termine na 051 711 671 ili 091 271 3909.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservations@ohm.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

O HOTELU

 50 soba i apartmana
 Svijet nenametljivog dizajna i elegancije
 Smješten blizu samog srca grada Opatija
 Raspon usluga koje će garantirano zadovoljiti svakog gosta, poslovnog ili onih   na odmoru

Kupci Crnog Jajeta ostvaruju 15% popusta na beauty tretman za vrijeme boravka u hotelu Astoria.

Opatijska rivijera
Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.