[NOVO] Bezbrižan obiteljski odmor u dragulju Mediterana - Poreču! Moderni Hotel Park 4*: 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + piće uz večere i wellnessom za 2 osobe I 2 djece do 12 g., samo 1205 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića te nudi mir od stresne svakodnevnice… Kupon vrijedi od 16.04.21. do 18.04.21.

OBITELJSKI HOTEL S 4 ZVJEZDICE U POREČU

Smješten u sklopu novog Park Resorta u Poreču, Hotel Park je idealan za obitelji. Svaki član obitelji izabrati će nešto za sebe – animacija, fina hrana,kokteli ili sport. Nećete željeti napustiti Resort! Ukoliko se na to ipak odlučite, predlažemo vam otkrivanje ljepota Poreča ili istraživanje lokalnih konoba i vinograda.

Obiteljski Hotel Park smješten je nadomak Poreča, usred zelenih parkova i tik do teniskih terena. Uživat ćete u bezbrižnom odmoru nakon cjelodnevnih uzbuđenja koja nudi ovaj novi porečki resort. 

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona, u classic family sobi s balkonom strana more + uključeno piće uz večeru + neograničeno korištenje wellness centra, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Dodatne pogodnosti: wifi i parking + boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Na raspolaganju su vam brojni animacijski programi i raznovrsni sportski sadržaji, plaža je udaljena nekoliko desetak metara. Uživajte u suncu i moru, obilascima bogate kulturne baštine Poreča i prepustite se neiscrpnim radostima u Park Resortu.

SMJEŠTAJ

CLASSIC SOBA S BALKONOM: površina soba 23 m2 (dimenzije kreveta: 200 x 200 cm + kauč 80 x 200 cm) + balkon 6 m2.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona.Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

POREČ
Poreč ima za svakog ponešto - sportske terene, restorane, klubove, prekrasnu prirodu i obilje zabave za one najmlađe. Sve to, i puno više, pronaći ćete u hotelima, kampovima i apartmanima Lagune Poreč. 

Pravi dragulj Mediterana, Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića, no posjeduje sva obilježja i sadržaje turističkog odredišta koji će vaš odmor učiniti zanimljivim i ugodnim. Vrijedi pogledati ostatke rimskog svetišta s hramovima, srednjovjekovne utvrde, romaničke, gotičke i barokne palače. Posebno mjesto pripada Eufrazijevoj bazilici izgrađenoj u 6. stoljeću, s poznatim mediteranskim mozaicima, koja je pod zaštitom UNESCO-a. No, Poreč je puno više od bogate povijesti i kulturne baštine.