Privlačna linija, smanjene naslage na kritičnim zonama bez muke? DA! Tretmani mršavljenja sa maderoterapijom ili anticelulitnom uz aparate u La Camilla Centru u Zagrebu, samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi tretmani moraju se iskoristiti do 17.06.2021.!

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Tretmani daju i do 6 puta brže rezultate od klasičnih. Izgubt ćete i do 42 cm u predjelu trbuha. Transformacije tijela moguće su za jedan dan, jedanim tretmanom. Brazilska maderoterapija provodi se kombinirajući oblike vakuum drva, pa se tijekom tretmana tijelo modela savršeno modelira i čini ga privlačnijim. Svaki tretman čini razliku. Brazilska madero masaža dopire duboko ispod slojeva tkiva kako bi se iznutra aktivirale stanice. Prednosti brazilske maderoterapije su smanjivanje masnih naslaga oko struka, uklanja višak s bedara, sužava struk, definira ruke i stopala, oblikuje bedra i stražnjicu, smanjuje naslage na leđima i trbuhu i redizajnira masnoću na stražnjici.

Limfna drenaža
Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Lipo laser je najinovativnija metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji na svijetu liposukcije. Uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, primjerice s ruku,leđa,trbuha,nogu,stražnjice,bedara. Siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i salage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela.Zahvat nije zamjena za redukciju tjelesne težine već metoda za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva.

Primjena termodeke neizostavna je u brojnim tretmanima mršavljenja i uklanjanja celulita jer pruža detoksikaciju tijela, omogućava topljenje masnoća u tijelu i ubrzava proces znojenja te izbacivanja toksina iz tijela.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!