Odmor u Poreču u luksuznom BO Hotelu Palazzo na 3 dana/2 noćenja s doručkom, večerom dobrodošlice u 3 slijeda, opuštanjem u Wellness&SPA centru i uz masažu... sve za 2 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite savršen odmor u prestižnom i najstarijem hotelu Poreča koji će Vas šarmirati raskošnom arhitekturom i savršenim položajem tik uz more, u samom centru grada... Kupon vrijedi do 22.05.2021.

Jedno dijete do 11,99 godina GRATIS!

BO HOTEL PALAZZO

Uživajte u jedinstvenom i vrhunskom odmoru u centru Poreča!
BO Hotel Palazzo dio je BO grupacije (uz BO Hotel Palma na španjolskim Balearima i BO Hotel Hamburg). BO Hotel Palazzo nudi 70 elegantno uređenih i moderno opremljenih soba, kao i 4 luksuzna i prostrana apartmana. Možete birati između basic, klasične, premium, superior i junior sobe ili apartmana.

Udobne Premium sobe imaju površinu od 16-20 m2, s prostranim bračnim krevetom (180 × 200 cm). Soba je opremljena Smart TV-om i pisaćim stolom. Kupaonica ima tuš i sušilo za kosu. Telefon, Wi-Fi, sef i klimatizacijski sustav s funkcijama grijanja i hlađenja standardne su pogodnosti kao i upotreba mini bara uz nadoplatu.

U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje wellness i spa centra - finska sauna, turska kupelj, whirpool + 1x masaža po osobi u trajanju 25 minuta + 20% popusta na wellness tretmane !

BO Hotel Palazzo nudi intimnu wellness i spa oazu.

Naše ljubazno i stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju pri odabiru tretmana koji odgovaraju Vašim potrebama. Posjetite nas i uživajte u veličanstvenom pogledu na plavo more, opustite se u turskoj kupelji, finskoj sauni, whirlpoolu ili se samo opustite na ležaljkama uz otvoreni bazen.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti na info@bohotel-porec.com ili 052 858 800, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na info@bohotel-porec.com ili 052 858 800.